Égi üzeneteket kaptak – Élmény, kipróbálod?

Égi üzeneteket kaptak – Nem tudták, hogyan tovább? Elfogyott a lendületük, új utat kerestek, nem találták a megoldást. Égi segítőktől kapták meg. Elérhető csodák, amiket mi is kipróbálhatunk.

Égi üzeneteket kaptak és kapnak, akik felkeresik a különleges képességekkel bíró Wallner G. Ildikót. Az Elérhető Csodák sorozathoz cikket gyűjtve felkerestem hát én is, kíváncsi voltam vajon mi fog történni? Vajon így ismeretlenül tényleg fog tudni olyan égi üzenetet közvetíteni, amiből tudni fogom, hogy ez nem az ő bölcsessége, hanem valami sokkal több ennél? Vajon honnan fogom tudni, hogy Ildikó beszél vagy tényleg egy Égi segítőt hallok általa? Na és, ha tényleg Égi segítőt hallok, akkor nekem, – aki a Theta Healing kapcsán folyamatosan használom a Forrás kapcsolatot – vajon mi újat tud még mondani?

Ildikó a saját segítői tevékenységét Médiumi közvetítésnek hívja. Nekem ettől borsódzik a hátam, mert rám is hat a kollektív tudat hitrendszere, ami szerint a médiumok kuruzslók. Ha ez tényleg működik, akkor talán jobb lenne valami szebb nevet adni ennek, de nekem sem jut eszembe jobb kifejezés.

Égi üzeneteket kaptak Ildikó rajongói

A rajongók saját bevallása szerint a Médiumi közvetítéseken mindenki, hangsúlyozom mindenki kapott olyan üzenetet, ami segítette őket az aktuális életszakaszuk elakadásából kilépni. Olyan üzeneteket, ami új lendületet, energiát adott nekik. Az egyes életterületekhez kapcsolódó bizonytalanság elmúlt, megerősítéseket kaptak. Azt mondják, a hatás nemcsak azonnal érezhető, hanem távozásuk után még sokáig érkeznek a közvetítéshez köthető felismerések.  Azt írták katartikus élmény egy ilyen közvetítés.

Kíváncsi voltam milyen lehetett, amikor Égi üzeneteket kaptak?

A kérdőjelek és a kíváncsiság keverékével léptem be Ildikóhoz. Most vajon hipnotizálni fog? Vajon mindenre fogok emlékezni? Mi van, ha valami olyat mond, ami bekerül a tudatalattimba és az nekem nem jó?

Kétségeim hamar eloszlottak, mert már a kezelő szobába lépve olyan feltétel nélküli szeretet energia és béke fogadott, amit minden porcikám megérzett. Ildikó személyisége nem hagy nyitott kérdést arról, megbízhatom-e benne.

Először a feltétel nélküli szeretet energia áramlását élvezhettem és mivel tartottam kicsit a folyamattól, ezért theta technikával megfigyeltem az energia áramlását. Az egész folyamat során tudatomnál voltam és semmi veszély nem fenyegetett. Mindent láttam és hallottam, egyszerre belső és külső látással. Amit éreztem, az a tiszta és mély béke volt, mintha valamilyen szeretet áramlásban lennék, ahol minden és mindenki nekem szeretne segíteni a legtisztább szándékkal.

Megnyugodtam és biztonságban éreztem magam mindvégig. Nagyon szerettem volna újságíróként figyelni, de a harmonikus energiák olyan szinten ringattak bele az Ég és a Föld szeretet kapcsolati áramlásába, hogy végül magán emberként vettem részt a folyamatban.

Honnan tudható, hogy Égi üzeneteket kaptak vagy ez Ildikó bölcsessége volt?

Ez volt számomra talán az egyik legfontosabb kérdés. Ildikó nem okozott csalódást. Egyszer csak, miközben én békésen hullámoztam a harmonikus áramlás hátán, Ildikó hangja megváltozott. Kellemes nőies hangja férfiasan mély tónusba váltott és elkezdett rímekben beszélni. Egyetlen ismert rím sem szerepelt a beszédében és minden, amit mondott annyira rám vonatkozott, hogy elfelejtettem megdöbbenni a rímeken. Utólag emlékszem csak, hogy minden, amit mondott rímelt egymással és dallama volt. Így utólag ébredtem rá, sosem hallottam még senkit rögtönözve rímekben beszélni úgy, hogy az pont rólam szól, pont a legmélyebben elrejtett kérdéseimre válaszol, anélkül, hogy Ildikó valaha is megkérdezte volna vajon miért is vagyok itt és mi is az én problémám.

Égi üzeneteket kaptak - Élmény, kipróbálható - Elérhető Csodák sorozat

Mások is hasonlóról számoltak be, amikor Égi üzeneteket kaptak – Hogyan lehetséges válaszokat kapni fel nem tett kérdésekre?

Kérdéseimet nemcsak nem tettem fel, amikor az első válaszok megérkeztek, de még csak nem is beszéltem róluk senkinek, szó szerint soha senkinek. Ettől éreztem hitelesnek az üzeneteket. Egyetlen magyarázatot érzek helytállónak, ha úgy lehetséges válaszokat kapni fel nem tett kérdéseimre, hogy azok valóban az Égiektől jövő válaszok.

Igaz, tiszta segítség – befolyásolás nélkül

Az Égiek nem álltak meg ennél a pontnál, csak mondták és mondták Ildikón keresztül. Nem kértek tőlem semmit, nem utasítottak semmire, nem mondták meg mit tegyek és hogyan, csak elmondták azokat a legmélyebben rejlő dolgokat, amikről azt sem tudtam, hogy problémáim forrásai. Szavakba öntötték, amit én nem tudtam addig. Szavakba öntötték, ami bennem csak zavaros, össze-vissza érzelmekként kavarogtak addig. Felszínre hozták őket a tudatalattimból és utat mutattak a megoldásukhoz. Azt, hogy mit teszek ezekkel az információkkal rám bízták. Minden üzenet, amit Ildikón keresztül kaptam, “ült”, kétségem sem volt arról, hogy nekem szól és arról sem, hogy igaz.

Amikor a felkavart lélek zavaros vize leülepszik

Óriási érzelmi hullámzást éltem meg, amikor az Égi üzenetek szembesítettek a saját valóságommal. Ildikó fogalmazta ezt meg úgy, hogy a folyamat során felkavarjuk az eliszaposodott állóvizet és a tudatosulás útján megtisztítjuk az iszaptól, hogy szép tiszta legyen.

Miközben hallgattam a közvetítést életem kapcsolódó történései, érzései jelentek meg előttem, mintha egy filmen látnám őket. Közben éreztem, amit a történésekkor éreztem, de már képes voltam kívülállóként rájuk nézni és érteni, hogy ez most nem a traumatizálódást szolgálja, hanem a feloldódást. Éreztem, nincs más dolgom, csak hagyni had oldódjon fel az iszap és had tisztuljon a lélek.

Néha viccesnek találtam a rímeket és néha bekapcsolt az egóm. Az egóm ilyenkor megkérdezte: – “Ez most komoly?” Ilyenkor azonnal jött az üzenet folyamban egy olyan sor, amitől magasabb szintről tudtam ránézni az egómra és meglátni az egóm nélküli valóságot.

A lelkünk “vize” alaposan felkavarodik az üzenetek hallgatása közben, de már a közvetítés végén érezhető, ahogy elkezd kitisztulni és megkönnyebbülünk. Érezhető, ahogy a problémáink eltávolodnak tőlünk és immár nem azért, mert eltemettük őket, hanem mert feloldódtak. Felszabadító érzés ez, mintha letettem volna valamiféle láncokat. A folyamat még napokig eltartott és velem előfordult, hogy hetekkel később is jöttek felismerések a közvetítés hatásaként.

Mit újat tud egy Égi üzenet mondani?

Mikor elmentem Ildikóhoz bele voltam veszve a sok-sok megoldásra váró problémámba és hiába tudtam mit akarok, nem találtam a kivezető utat, mert nem tudtam mi hiányzik. Nem értettem mi az, ami gátol a haladásban? Valahogy nem láttam a fától az erdőt.  Nekem a közvetítés megadta azt a megértést, rálátást aktuális dolgaimra, ami összerakta életem puzzle darabjait egy egységes egésszé. Az útmutatások kapcsán felismertem és feloldódtak a blokkjaim, amik elállták az utamat. Megkaptam a tudom már, hogyan csináljam AHA élményét.

A béke, a harmónia, valami megtisztult és a most valami nagy, valami jó változás állt be érzéssel távoztam Ildikótól.

Fekete Kata, természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

12 hozzászólás

 1. Ha személyesen nem tudok találkozni, akkor hogyan tudom meg a személyemre szóló inspirációkat?

 2. Kedves Kata!

  Én is szeretnék két kupont az Ildikòhoz.

  Üdv:Csilla

 3. Kedves Kata
  Azt kérdezném hogy a közvetítés egyéni vagy csoportos?
  Válaszodat köszönöm Zsike

 4. Kedves Kata!
  Felkeltette a érdeklődésemet a cikk amit az Égi követítésről írt. Szeretnék Wallner Ildikóhoz eljutni, követítésen részt venni.
  Válszod kösönettel várom: Tibor

 5. Igazán figyelem felkeltő Fekete Kata írása aFacebokon .Szeretnék én is egy ilyen közvetítésen részt venni.

 6. Kedves Kata!
  Szeretnék Wallner G Ildikóhoz eljutni. Mi ennek a gyakorlati megoldása?
  Válaszod előre is köszönöm.
  Szende Judit Theta healing konzulens

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!