Dr. Kellermann Aranka Terézia akupunktőr, kristályterapeuta

Dr. Kellermann Aranka Terézia vagyok a Kristálypunktúra nevű módszer létrehozója, orvos, akupunktőr, spirituál- és kristályterapeuta, író. Álmom, hogy a Föld minden kontinensén elvethessem a Kristálygyógyítás magjait. Ez a folyamat már elindult, és Európa mellett már Amerikában folytatja útját.

Amióta vissza tudok emlékezni, mindig valami vonzott az újabb és újabb olyan módszerek felé, amely hitem szerint a leghatékonyabban tudja segíteni a gyógyulni vágyókat. Fiatal orvosként úgy tettem a dolgomat én is, ahogyan ezt az egyetemen megtanították. Írtam a recepteket. Évek során tapasztaltam tevékenységem alacsony hatékonyságát, ezért minden alkalmat megragadtam arra, hogy tovább képezzem magam. Megismerkedtem a különböző pszichológiai irányzatokkal, a kínai orvoslással, és nemzetközi diplomát kaptam, mint spirituál terapeuta és parapszichológus mester, a Salzburgi Metafizikai és Parapszichológiai Akadémiától. Személyiségfejlesztő tréningeken vettem rész, és különböző beavatásokat kaptam spirituális energiák közvetítésére.

Legtöbbet az élettől tanultam, mely lehetővé tette számomra, hogy átéljek sok megtapasztalást, olyan nehézségnek tűnő feladat megoldását, mely által előző önmagamhoz képest nagy lépéseket tettem a fejlődésem útján és teszem ezt a mai napig is.

Dr. Kellermann Aranka Terézia és a felfedezések

Az élettől olyan ajándékokat is kaptam, amelyeket felfedezéseknek szoktak nevezni, de én ezeket kincseknek tekintem, melyeknek továbbadása a feladatom.

  • Ilyen volt 1994-ben a Homeomoxa mely a légúti allergiák oki gyógyítását teszi lehetővé. A Sokarcú Allergia című könyvemben írok erről.
  • 2008-ban a Kristálypunktúra, mely különleges módon született meg.

Orvosként a kristályokkal ezt megelőzően sohasem foglalkoztam.

A Kristályok „kerestek” meg engem. Megnyilvánult számomra a Kvarc Kristály (hegyikristály) lelke, tudata, szellemisége. Arkangyali világból is érkeztek közvetített tanítások. Olyan dolgok tárultak fel előttem, amelyek a Kristálypunktúra létrejöttét segítették. Így fonódott össze sok szálból ez a csodálatos módszer. Kapcsolódik a meridiánokhoz és az akupunktúrás pontokhoz is.

Küldetésem

Hála van bennem ezért, és minden más adományért, amelyek eljöttek hozzám életem során. Égi szintről kapott megbízásomhoz hűen elkötelezettséget érzek arra, hogy a Kristálypunktúra eljusson azokhoz az emberekhez, akik szeretnék életükben a legfőbb jó irányában történő változtatásokat megvalósítani. Előadásokon beszélek a kristálykezelésről (MAOT Kongresszus 2013, 2015., III. IKMK Kongresszus 2016, Ásványbörzék).

A Kristálypunktúra elsajátítására tanfolyamokat tartok Magyarországon és az USA-ban is, hogy beavassam a Kristálypunktúra csodájába mindazokat, akik kinyitják szívüket ebben az irányban. Álmom, hogy a Föld minden kontinensén elvethessem a Kristálygyógyítás magjait. Ez a folyamat már elindult, és Európa mellett már Amerikában folytatja útját.

A Kristálypunktúra átadásán kívül azt is feladatomnak tekintem, hogy segítsem azt a folyamatot, amely a negatív hiedelmek, tévhitek és a régi rögzült gondolkodás feloldását, megváltoztatását, elengedését jelenti. Fontos üzenet is kapcsolódik ehhez: „Fel kell ébresztenetek magatokban önnön értékességetek tudatát.” (Kryon)

A Budapesti Metafizikai és Szellemtudományi Akadémia tanáraként tudásom legjavával szolgálom a jót, országunk határain belül, kívül és a tengeren túl is.

Hiszek abban, hogy tevékenységeimmel hozzájárulok ahhoz, hogy egy jobb élet alapjai megteremtődjenek a Földön.

Dr. Kellermann Aranka Terézia elérhetősége

Tel: +36 20 223 3552

Web: homeomoxa.hu és kristalypunktura.hu

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!