Daganat gyógyulása 3p alatt – Hogyan lehetséges? Orvosi szemmel

Videó, amely bejárta a világot. Hogy értettem meg orvosként? Mi magyarázza, hogy a daganat gyógyulása 3 p mindössze? Hívjuk segítségül Grabovoj tanításait.

Egy videó bejárta a világot

3 orvos, ultrahang készülék ellenőrzése alatt, kevesebb mint 3 perc alatt összezsugorítanak egy húgyhólyag daganatot.

(A beillesztett videó 5:00 percénél kezdődik az elhíresült videó.)

Emlékszem, amikor ezt először láttam hihetetlennek találtam a sok kudarcot megélt orvosi szemléletemmel, tapasztalataim által.

Később Gregg Braden tanításait megismerve, mely szerint a gondolat elektromos impulzusa összekapcsolódva a szív mágneses szeretet impulzusával, létrehoznak egy teremtő erejű elektromágneses impulzust, mely képes hatni az anyagra – közelebb kerültem a megértéshez.

Megértés Grabovoj segítségével

A teljes megértést egy Grabovoj® módszer tanárképzés hozta el számomra, ahol egy Marina nevű sebész orvosnő tanított minket. Részletesen elmagyarázta mit látunk a videón.

Daganat gyógyulása – Hittel teli információs mező

Egy olyan információs miliő kell egy ilyen gyógyuláshoz, ahol minden résztvevő, megingathatatlanul tudja és erősen hiszi, hogy az azonnali gyógyulás lehetséges. A gyógyulandó „betegnek”, a 3 orvosnak, az ultrahang készüléket kezelőnek, de még a kamerázó operatőrnek is 100%-os hite kell legyen abban, hogy ez lehetséges. Ha a kamerát kezelő nem hinné, csak kíváncsian venne részt a folyamatban, már elmaradhatna a pozitív eredmény.

Támogató érzelem

Az orvosok a gondolatukkal teremtik a változást, közben a szív mágneses terét is aktívan tartják, vagyis emelkedett érzelmi állapotban vannak. Ekkor a Lélekből jövő egészség információ, a Szellem által, eljut az anyaghoz, és megváltoztatja azt. Másodpercenként 1017 alkalommal hat az új információ az anyagra. Fontos az összefogás, mert így hárman nagyobb mértékű információ átáramlást tudnak biztosítani (Három rönk fának is magasabb a lángja, mint egynek.)

Az látható a videón, hogy a daganat teteje elhalványodik, majd ismét éles,… majd ismét halványodik,… majd még nagyobb lesz a daganat mint a kezdetekkor volt, … és ismét halványodik, … majd erősödik a képe, míg végül egy egyértelmű zsugorodás következik be.

A daganat gyógyulása a Kollektív Tudaton is múlik, de hogyan?

Ennek az az oka, hogy a Kollektív Tudat, mint egy betonfal, ellenáll a változást hozó Lélekből jövő információnak.

A Kollektív Tudatnak az a dolga, hogy stabilizálja a fizikai síkon az anyagot. A Lélekből jövő információ, a „beteg” szabad akarata által és a 3 orvos tudatos koncentrálása által eljut az anyaghoz. Másodpercenként 1017-en alkalommal, ez az egészség információ, változást szeretne létrehozni az anyagi szinten. A Kollektív Tudat viszont védi azt, és stabilizálja az állapotot, sőt, még nagyobbá is teremti egy rövid időre. Abban a pillanatban, amikor a daganat látványosan elkezd zsugorodni, abban a pillanatban szűnik meg a Kollektív Tudat ellenállása az új információval szemben. Ezt követően a Kollektív Tudat ezt az új valóságot fogja védeni.

Dr. Francia Boglárka orvos, a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is

Túl szép, hogy igaz legyen - Mi van, ha nem tudom elhinni?

Túl szép, hogy igaz legyen – Mi van, ha nem tudom elhinni?

Ugye milyen nehéz a jó dolgokról elhinni, hogy lehetségesek? Hogyan élhetnénk meg, ha nem tudunk és nem is kell hinni benne?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!