Baba Veszteség könnyei nélkül – Anya Fogadd el a szívem

A baba több 2 sejt találkozásánál, több az egészségednél. A Baba lélek csatlakozni szeretne hozzád, feltétel nélküli szeretettel. Hogy segíts neki? Hogy hagy magad mögött a meddőség, vetélés könnyeit? 

Ősi tudás a Baba Veszteség ellen

Őseink tudták, hogy nemcsak az anya és apa sejtjeinek fizikai állapota számít a fogantatásban és a terhességben, hanem a leendő baba és az anya lelkének összhangba kerülése is. Nem egyszerűen csak 2 sejt találkozik fogantatáskor, hanem a 2 sejt találkozásából akkor lesz születő baba, ha összekapcsolódik az anyai lélek és a baba lelke. Az Ayurvédában már 3 hónappal a fogantatás előtt elkezdték felkészíteni a nőket az anyaságra, lelkileg is. Családállításból, Theta Healingből is tudjuk, hogy milyen lelki teher lenyomatokat hordozunk fogantatásunk és magzati korunk idejéből anyai lelki történések miatt. Sőt van homeopátiás példa is a baba betegségére, amit anyja terhessége alatti lelki terhelése okozott.

Baba Veszteség – Mi történik a Baba Lélekkel vetéléskor?

Az is megrázó és mégis csodálatos felfedezés volt számomra (tanítványomnál), mikor azt tapasztaltam, hogy vetéléskor csak a fizikai sejtek, a test élete szűnt meg. A baba lélek ott maradt anyával és türelemmel várta, hogy újra leszülethessen. Sőt azt is tapasztaltam, hogy azok, akik többször próbáltak leszületni, azaz édesanyjuk több vetélést élt át, felnőttként gyakran küzdenek a látszólag ok nélküli pánikkal, halálfélelemmel, kitaszított vagyok érzéssel, rajtam kívül álló okok bántanak, veszélyeztetnek érzéssel, stb. Ők felnőtt korukban gyakran csak akkor tudnak kilépni a negatív érzéseikből, ha meditációban visszavezetjük őket magzati korukba. Ha feloldhatják, az anyjuk vetélésekor, fogantatáskor átélt traumákat, sőt az egyszerűbb anyai lelki problémákat, amik “átragadtak” rájuk.

Anya is akarja és a baba is, miért Baba Veszteség a vége?

A sikeres fogantatás, terhesség kapcsán az is egyre többet felmerülő téma, hogy a meddőségben komoly szerepe van a lelki tényezőknek, de mindig csak az anyára koncentrálunk. Itt az ideje azon is elgondolkodni, hogy vajon hogyan lesz lelke a babának? Hogy a baba sokkal több, mint csak hús és vér. De hogyan?

Theta Healing-ben azt tapasztaljuk (családállításban is), hogy a baba lélek csatlakozik anyához, ahelyett, hogy a terhesség során alakulna ki. Örök életű szellemi létező ő (és mi mindnyájan), aki családot választ. Ha pedig családot választott, akkor vele marad, amíg le nem tud születni.

A babák olyan családba szeretnének születni, ahol az anya is boldog és amíg a létezésüknek ebben a magas formájában vannak, addig a feltétel nélküli szeretet és elfogadás teréből várnak arra, hogy anya-apa eljusson odáig, míg “beérnek” a mindenki számára legjobb feltételek a születéshez.

A babák magas rezgésű állapotból csökkentik le a rezgés szintjüket a leszületéshez, azonban van egy szint, ami alá nem tudnak menni. Tehát várják, hogy anya rezgés szintje mikor emelkedik arra a szintre, hogy ők megérkezhessenek.

Theta Healing technikákat használva látom a lelkeket belső látással és látom, amikor az anya lelke mellett ott a baba lélek. Tudok vele kommunikálni és bizony üzen is. Csodálatos látni és érzékelni, hogy ő is csatlakozni szeretne anyához. De vajon miért nem tud? Miért van, hogy anya is akarja és a baba is és mégsem sikerül a kapcsolódás?

Számomra a Theta Healing tapasztalatok adták meg a válaszokat.

Baba Veszteség nélkül - Anya fogadd el szívem
Baba Veszteség nélkül – Anya fogadd el szívem

Theta Healing segítségével az anyaságért

A Theta Healing egy olyan módszer ahol theta agyhullámra “kapcsolhatjuk” agyműködésünket éber meditációval. Ennek segítségével hozzáférünk a saját tudatalattinkhoz is és a velünk élő szellemi/lelki létezők üzeneteihez is. Aki meri használni az egyébként velünk született belső látást, az akár láthatja is babájának lelkét/szellemét Theta meditációban.

A Baba Lélek akkor tud csatlakozni az anyáéhoz, ha az anyában meg van a teljes elfogadás. A teljes nem a tudatosan teljes elfogadást jelenti, hanem a tudatalattinkkal együttesen alkotott egészet. A tudatunk csak 5-12% körüli, míg a tudatalattink viselkedésünk, reakcióink 95-88%-át adják a kutatások szerint. Azaz hiába a tudatos Baba Lélek befogadás, ha a tudatalattink a maga nagyobb részével elutasítja őt. Így a vége Baba Veszteség.

Nem kell attól félni, hogy nincs aki választana minket, hiszen végtelen sok lélek létezik és sokan várják, hogy megszülethessenek, mindig van valaki, aki épp azt szeretné, akik mi vagyunk.

Elfogadás és elutasítás a tudatalattinkban – Felkészülés a terhességre, szülésre Baba Veszteség nélkül

A mi tudatalattink, akinek feladata a mi védelmünk bizony sok-sok olyan hitet tartalmazhat, aminek eredménye az elutasítás a tudatos elfogadás ellenére. Ilyenkor hiába a testet gyógyító kezelések, hiába a lelki fájdalmak gyógyítása és hiába a biztató szavak, hiába a mantrázás, az elfogadásra koncentrálás. Mert a tudatalattink védeni próbál minket. Sőt nemcsak a saját akadályainkat tároljuk a tudatalattiban, hanem édesanyánkét, sőt más őseinkét is. A tudatalatti hitrendszerei valaha, valakinek jó szolgálatot tettek és védték, mára már viszont elavulttá váltak. Ahhoz, hogy tovább léphess döntened kell hitrendszereid sorsáról, el kell engedned a már nem védő, hanem akadályozó hiteket. Ezt teszi lehetővé a Theta agyhullám és a Theta Healing technika.

Amikor sikerül a rossz tudatalatti összefüggéseket “átírni” jóra, akkor a 2 lélek végre össze tud kapcsolódni.

Ilyen rossz összekapcsolódások a tudatalattiban pl.:

  • “Nem tudom mi az anyai szeretet, mert amit én éltem át, az nem igazi volt”, ezért biztos nem is fogom tudni jól szeretni a gyerekem.”

Ez a hitrendszer összeakad a tudatalattiban ezzel: “Minden szeretetet megadnék a gyerekemnek, csak legyen végre már.” – Az anya nem tud teherbe esni, vagy megtartani a babát, mert azt hiszi nem fogja tudni jól szeretni, miközben minden szeretetet meg akar adni neki.

  • “Jól keresek és szeretem a munkám és most már szeretnék gyereket.”

Ez ütközik pl. azzal a családi hitrendszerrel: “A gyerek sok gonddal, bajjal jár.” “A gyerekre sok idő kell.” –   Nem jön létre a sikeres terhesség, amíg az anya fél attól, hogy elveszíti állását vagy hogy a gyerek mellett semmire sem lesz ideje.

  • “Ha megszületik a baba, lehet, hogy tönkre megy a kapcsolatom a párommal.”
  • Anyukám is elvetélt, ez veszélyes számomra, mert lehet, hogy velem is ez történik majd.”

Sok-sok hasonló blokkoló hitrendszer lehet a tudatalattinkban és a jó hír az, hogy ezeket mind meg lehet úgy szelídíteni, hogy az anya is elégedett lehessen és a baba-mama lélekkapcsolódás is létrejöhessen (és meg is maradjon) és ne kelljen a baba kapcsán veszíteni.

Célszerű már fogantatás előtt (de utána sem késő) feltérképezni a tudatalatti hitrendszereit és a babavárást támogatóvá alakítani őket. Ez a folyamat egyúttal az anyai rezgés szintet is emeli (nincs rá tudományos bizonyíték, fizikai szinten abban mutatkozik meg, hogy az anya sokkal bölcsebbnek, magabiztosabbnak, nyugodtabbnak érzi magát.

Kipróbálhatod a gyakorlatban és hallhatsz sok mást is, ami segíthet

Amit leírtam sok-sok tudás és tapasztalat jéghegy-csúcsa. Ha szeretnél többet tudni, megismerni ezt az új nézőpontot, akkor gyere el és hallgasd meg az előadásomat a témában és próbáld is ki az előadás gyakorlati részében.

Érdekel ez a különleges rendezvény? Ide kattintva találod meg a részleteit.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!