Ayurvéda Élménynap – India világa 2016. 10.29.

Kipróbálható kezelések, elsajátítható tudás, vásári forgatag vár rád. Okt. 29-én Ayurvéda Élménynap. Mire vagy kíváncsi? Mit próbálnál ki? Gyere, fedezd fel ezt a csodálatos világot!

Időpont: 2016. október 29. 10:00-18:00.

Töltsd velünk ezt a napot, fedezd fel India, és az Ayurvéda csodálatos világát!

A nagysikerű, élményekben bővelkedő tavaszi I. Ayurvéda Élménynap folytatásaként most ősszel is új, különleges programokkal, előadásokkal várjuk India szerelmeseit.
Tekintettel a nagy érdeklődésre, színes kezeléspalettával, vásári forgataggal, kibővített helyszínen várunk mindenkit.

Az Ayurvéda Élménynap programjai az előadások mellett:

– mandalafestés és vásár
– hennafestés
– próbakezelések
– indiai táncbemutató
– csoportos bemutató oldás Székely Szilviával
– indiai finomságok ebédidőben
– tombola
– aurafotózás
– vásári forgatag
– hangtál ízelítő
– ayurvéda konzultáció
– ayurvéda masszázsbemutató
– védikus asztrológia
– jógabemutató


Ayurvéda Élménynap – Előadások a Spirit teremben

– 10:00 – 10:30 Megnyitó

– 10:30 -11:30 Dr.Szalkai Iván ayurvéda orvos, a Miskolci Természettudományi Egyetem címzetes docensének előadása-Az ayurveda méregtelenítés módszere, hatásának igazolása. Az előadásban bemutatásra kerül a pancsakarma kezelés indikációja, módszere, a hatékonyságát igazoló nemzetközi és hazai kutatások eredménye.

– 11:30 – 11:45 Dr. Tóth Péter – Magyar Ájurvéda Tudományos Társaság elnöke – Az Ájurvéda Orvostudományának magyarországi helyzete, a Magyar Ájurvéda Tudományos Társaság rövid bemutatása
Az előadás témája az Ájurvéda orvostudományával kapcsolatos magyarországi aktuális kérdések megfogalmazása, az ezzel kapcsolatos célkitűzések meghatározása. Az Ájurvéda feltörekvő egészségtudomány modern világunkban, melynek helyes értelmezése és alkalmazása nagy kihívás és úttörő jelentőséggel bír. Az Ájurvéda átfogó szemlélete, tudományos háttere és eredményessége fontos kérdéseket vet fel.

– 11:45 – 12:25 Vaidya Dr. Saurabh Sharma – az Új-Delhi Maharishi Ájurvéda Klinika Igazgató főorvosa – Ájurvéda, az Élet Tudományának filozófiája, eszközei és jelentősége mai világunkban
Az előadás témája az Ájurvéda ősi tudományának és hátterének interpretálása mai modern egészségügyi rendszerünkbe. Az Ájurvéda holisztikus, komplex, elsősorban egészségmegőrző orvostudomány, mely alkalmas az egészséggel kapcsolatos egyensúlytalanságok, betegség megelőző állapotok és betegségek kezelésére is. Komoly egészség filozófia, védikus tudomány és modern tudományos rendszer is egyben, ezáltal hatékony, „mellékhatás mentes” komplementer medicina a modern orvostudomány kiegészítőjeként.

– 12:25 – 12:40 Dr. Tarsoly Julianna – Gyermekgyógyász, Háziorvos, Maharishi Ájurvéda orvosa, Hagyományos Kínai Orvoslás orvosa – Gyakorlati Ájurvéda mindennapjainkban – apró dolgokkal nagy eredmények egészségünk érdekében az ájurvéda orvostudománya segítségével
Az előadás témája néhány egyszerű gyakorlati útmutatás az Ájurvéda eszköztárából, melyek segítségével egyszerű módon jelentős mértékben javíthatunk egészségi állapotunkon. Célunk az életminőség javítása, egészségi állapotunk egyensúlyi helyzetének helyreállítása, a megelőzés! Az ájurvédikus szemléletű gyakorlati tanácsok hozzásegítik az érdeklődőket egészségi állapotuk javításához.

– 12:40 – 13:00 Indiai tánc – Gaura-váni-dance csoport. Bharata Natyam klasszikus indiai táncelőadás.


– 13:00 – 14:00 Ebédszünet


– 14:00 – 14:40 Nishu – Az Ayurvéda és a jóga kapcsolódása, előadás és jóga bemutató. Alap ászanák a vata, pitta, kapha, egyensúlytalanságára.
– 14:40 – 15:00 Dr. Csizmadia Ágnes – Anyagcsere betegségek az Ayurveda szemszögéből
– 15:00 – 16:00 Hegedűs Éva – Hegedűs Éva természetgyógyász, a Bijó Energia Központ ayurvéda terapeutája.
Szépség és egészség. Mit tudott az ősi világ a fiatalság és a szépség megőrzéséről? Hogyan tudjuk ezt ma is hasznosítani a magunk számára?Ayurvéda Rasajana terápiák, tisztítókúrák, masszázsok bemutatása.
– 16:00 – 16:30 Frányó Eszter – Dietetikus- “Egyensúly a táplálkozásban, megelőzés és egészségünk támogatása”-
“Manapság rengeteg táplálkozási irányzattal találkozunk, de honnan tudjuk, hogy mi a jó a testünknek? Létezik-e olyan, hogy egészséges vagy egészségtelen? Mit tehetünk, mit ehetünk hogy segítsük a szervezet természetes és bámulatos működését? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestem a választ, és ezeket szeretném megosztani, hiszen a táplálkozás minden alapja, és nagyon nem mindegy, mit miért (t)eszünk.”
– 16:30 – 17:00 Dharmista (Fábián Dóra) diétás szakács, természetgyógyász, a Vegatábor életmód táborok háziasszonya. Az ayurvédikus étkezés a gyakorlatban. Az ayurvédikus étkezésben használt a nyugati ember számára egzotikusabb alapanyagok és fűszerek bemutatása, gyógyhatásuk és felhasználásuk ismertetése.A gyakorlati használhatóság kedvéért a különböző alapanyagokból elkészíthető recepteket is megismerhetik az érdeklődők.


– 17:00 – 17:30 Fekete Kata – természetgyógyász, Theta Healing tanár:

Ősi tudás MA – Theta meditáció és összpontosított gondolkodás

Az Ayurveda tudta, s mi mára gyakoroljuk is: Theta agyhullám – meditációval képesek vagyunk olyan célokat elérni, amitől boldogabbá, egészségesebbé válunk. Na de hogyan?
Ízelítő abból, hogy milyen a tudatosan összpontosított, cél érdekében használt meditáció, amit az ősi tudás modern formája. Próbáld ki a Theta Healing csodálatos világát is!


– 17:30 – 18:00 Tombolasorsolás – Regisztrálj értékes nyereményeinkért a helyszínen!


Előadások – Kisterem

– 11:00 – 12:00 Székely Szilvia – Kineziológus, Advanced Instructor, Bemer OET. Harmonikus párkapcsolat – “Sztár vagyok a saját életemben” – női, férfi energiák felszabadítása – BEMUTATÓ CSOPORT OLDÁS
– 12:00 – 13:00 Stáhl Gabriella – Access Bars® bemutató kezelés
– 14:00 – 15:00 Stáhl Gabriella – Csoportos meditáció – Milyen lenne végtelen bőségben élni az Életedet?


Rendelők

– Próbakezelések


Belépőjegy

Ár: 1.000 Ft, a helyszínen fizetendő.
Minden belépőjegy mellé 10%-os Bijó Szakáruház kedvezménykupont adunk ajándékba.

Az első öt 20. Facebook megosztó ajándékba kapja a belépőjegyet a Naturmagazintól.

Mindenkit szeretettel várunk!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Helyszín

BIJO Energia Központ

1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100.
Tel: +36 30 372 8775, +36 1 814 6465
E-mail: info@bijoenergia.hu
Web: www.bijoenergia.hu

Együttműködő partnerünk a Magyar Tudományos Ayurvéda Társaság, és az India Kincse.

Nézd meg ezt is

Hogyan kapcsolódik minden az Univerzumban? - A gyógynövény már a járvány előtt kinő

Hogyan kapcsolódik minden az Univerzumban? – A gyógynövény már a járvány előtt kinő

Az emberre úgy tekintünk, mintha az valahogy a természeten kívül lenne. Ez azonban olyan, mintha a kisujjunkra fókuszálva, minden mást figyelmen kívül hagyva, azt hinnénk, hogy a kisujj különáll a testtől és önálló élettel bír.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!