Ásványok: Hatásuk titkai és hogy használjuk intelligenciájukat?

Az ásványok mellékhatás mentes javítói lehetnek betegségeinknek, lelki állapotunknak, ha tudjuk hogyan használjuk jól őket és hogyan működnek.

Hogyan tud egy ásvány hatni ránk? – Ásvány és rezgés

Tudjuk, hogy mindennek van rezgése, mivel minden molekulák halmaza, amik pedig mozognak, így van rezgésük is (leegyszerűsítve). Minden ásvány rezgése más és minden testi – lelki problémánk is más más rezgést bocsát ki.

Ha megtaláljuk a problémánk jellegének legjobban megfelelő ásványt, akkor annak rezgése helyreállíthatja a saját eltolódott rezgésünket.

Milyen ásványt válasszunk?

Olyan ásványt válasszuk, aminek a főbb jellemzői összhangban vannak a fő problémánkkal és ezt még kiegészíthetjük más olyan ásványokkal is, amik ugyanerre hatnak.

Figyeljük meg az eredményt

Egyszerre egy problémánkhoz válasszunk ásványokat és figyeljük meg a hatásukat. Ha nem jól sikerült a választás, akkor sincs mellékhatás, csak nem lesz eredmény. Ha viszont több problémát egyszerre akartunk megoldani és ehhez több ásványt használtunk, akkor nem fogjuk tudni mi is lett az eredmény.

Ha jól választottunk

Akkor az ásványunkat a közelünkben tartva, azt viselve állapotunkban változás áll be pár napon belül. Ahhoz, hogy észrevegyük ezt, figyeljük magunkat. Betegségeknél egyértelmű, ha javulás áll be, lelki problémáknál viszont fontos magunkra figyelni. Ehhez jó, ha ismered a tükrözés törvényét. Ennek értelmében a körülöttünk zajló eseményekben tükröződik vissza a bennünk lezajlott javulás. Olyan dolgok történnek velünk, amik sokkal kellemesebbek, jobb érzetűek és összefüggenek a lelki problémánkkal. Pl. most nem tapasztalunk önbizalom hiányt olyan helyzetekben, amikben korábban igen, bátrabban kiállunk magunkért, visszaigazolódnak a megérzéseink, stb.

Ásvány patika

Létezés 1 síkja - Ásványok, intelligensek, tudd meg miért és hogyan jó használni őket

Ha figyelemmel vagyunk ásványaink hatásosságára, akkor ki tudjuk őket tapasztalni és később is használhatjuk hasonló helyzetben. Olyan ez, mint a házi patika, csak ez ásványokból áll. 🙂

Az ásványok olyanok, mintha saját intelligenciájuk lenne

Vagyis megjelennek életünkben, mikor rájuk van szükségünk (ha nyitottak vagyunk ilyesmire) és leválnak rólunk (pl. leszakadnak a nyakunkból, eltörnek, stb.), ha már nincs rájuk szükségünk. Ezért, ha ásványokkal szeretnél javítani a helyzeted csak legyél nyitott rájuk, engedd meg, hogy a megfelelő ásvány megjelenjen valamilyen formában számodra. Pl. érezni fogod, mintha valami behúzna egy ásvány boltba vagy megjelenik egy kapcsolódó cikk az interneten és érezni fogod, hogy ezt el kell olvasnod. Velem volt olyan is, mikor theta agyhullámon egyszer csak megláttam egy ásványt, amiről akkor még azt sem tudtam mi az. Olyan tisztán láttam, hogy éppen azt tudtam megvenni, amit láttam. 1 db volt belőle és pont úgy lyukasztva, pont olyan láncon, ahogy láttam 🙂 . Ha megszokod, hogy figyelj ilyesmire, akkor te is érezni fogod az épp megfelelő ásvány vonzását.

Nálam mindig úgy jelennek meg az ásványok, hogy állandóan nyitott vagyok rájuk. Ezért, mikor még egy-egy adott probléma legelején járok, már megjelenik a “hozzá tartozó” ásvány. Mindig úgy, hogy már meg van az ásvány, mikor elolvasom mire is jó és akkor esik le a tantusz, hogy ez már megint épp aktuális :).

Kristályok és magasabb szintű létezés

A kristályok az 1. létezési sík elemei. Van szellemük, azaz úgy is felfoghatóak, mint egy magasabb létezés itt élő lényei. Saint-Germain, aki magasabb síkról jelenleg is információkat közvetít könyvek formájában, azt meséli, hogy ő (szellemi tudatformában) 100 e évig élt bezárva egy kristályban. Theta Healing-ben akár kommunikálni is tudunk a kristályok szellemeivel. Így talán még érthetőbb a vonzás egyes ásványokkal.

Hamis és a nem hamis

Az ásványok remek üzleti lehetőséget is jelentenek, ezért sajnos már közöttük is találunk hamisakat. Ha az ásvány vonz téged, akkor nem lesz hamis. Ha viszont te próbálgatod, hogy melyik ásvány lenne a legjobb neked, akkor nézz utána a neten. Én egy holdkő bányában szembesültem vele, hogy az én holdkövem nem holdkő :).

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

Végy egy fájdalmat (pl. múltbeli emlékből). Helyezd bele a MOST fájdalom mentes terébe. Fókuszálj erősen, sok gondolattal, hittel tartósan........

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!