Angyal fotó – még a mozgása is látszik

Az angyal fotó véletlenül készült és igazi. Itt a másik kép, amivel összehasonlíthatod és láthatod mozgott. Mi Rafael Arkangyal szerepe az életünkben a gyógyításon túl? Önmagunk elől elrejtett dolgaink.

Ex-ateistaként még mindig bennem van, hogy bizonyítékokat keressek más világok, entitások létezésére, így is, hogy folyamatos részese vagyok a mindennapi csodáknak. Régebben azt hittem az angyalok létezése egyfajta gyerekmese. Mióta tudok velük kommunikálni és belső látással, meditációban is látom őket, tudom, hogy léteznek, de a régi megszokásaim miatt még mindig szerettem volna fizikailag is látni őket. Így kaptam az élet ajándékaként ezeket a fotókat.

Múlt héten a Theta Healing tanárképző ideje alatt, Svájcban egy hideg reggel a buszmegállóban fotóztam ezt a két képet, így ahogy most látjátok. A fasor egyik oldalán temető van, a másikon parkoló (amikor fotóztam üres volt). A szép smaragdzöld alakzatot szabad szemmel nem lehetett látni, eredetileg a napsütötte fák tetszettek meg.

Angyal fotó - az angyal egyik fától a másikhoz mozdult
Az angyal az egyik képen az egyik fánál, a másikon a másik fánál van

Azon gondolkodtam, vajon tényleg angyal fotó?

Megkérdeztem a fizikához nálam jobban értőket is, de senki nem tudott rá magyarázatot adni. Gondoltam, talán valaki lézerezett, de ha így lett volna, akkor láttam volna szabad szemmel a zöld fényt. A képeket nem módosítottam, így néznek ki eredetiben is. Fotózáskor néhány méterre mögöttem álltak a barátaim, ők sem láttak semmi különöset szabad szemmel, pár perccel az angyal fotó készítése után együtt csodáltuk a képeket.

Ha angyal fotó, akkor ki van rajta?

Theta meditációban tettem fel ezt a kérdést és azt a választ kaptam, hogy ő Rafael Arkangyal. Ekkor még csak annyit tudtam róla, hogy ő a gyógyítás angyala. Csodálkoztam, hogy miért pont ő jött hozzám (hozzánk, mert összesen heten voltunk), hisz nem vagyok (vagyunk) beteg(ek).

Kerestem, mi lehet a megjelenésének oka? Kicsoda Rafael?

Raffael a gyógyítás mellett a teljesség és az egység Arkangyala is, aki segít igaz céljaink felismerésében és abban, hogy ezen célunkhoz vezető utat járhassuk. Amikor felismerjük célunkat és már bennünk él a szándék, hogy elinduljunk az új utunkon, akkor múltunk sebei, mélyen eltemetett fájdalmai és félelmei öntudatlanul húznak vissza bennünket a megszokás biztonságába. Ez egy különös tétovázást, halogatást eredményez az életünkben, amit tudatosan nem szoktunk érteni. Azt hisszük, hogy “rajta vagyunk” a célunkon és nem értjük, miért ütközünk akadályokba, aminek a vége valahogy az, hogy nem haladunk, úgy érezzük egy helyben toporgunk. Ilyenkor azt szoktuk hinni, hogy a körülmények nem alkalmasak a haladásra, hogy még nem tanultunk meg valamit vagy nincs itt az ideje. Valójában arról (is) lehet szó, hogy a tudatalatti mélyére temettünk olyan érzéseket, hitrendszereket, amikkel szembesülni is félünk, így elrejtjük őket önmagunk elől. Ez pedig megakadályoz bennünket a célunk felé haladásban, beragaszt bennünket egyfajta egy helyben toporgásba. Ez történt velem is.

Egyedül én sem voltam képes felismerni, hogy elrejtek valamit önmagam elől. A megoldásra maga a Theta Healing® kiváló módszer, de a felismeréshez ennél nagyobb, jó értelemben vett erőkre/energiára van szükség, hiszen önmagunkat kell legyőznünk (szó jó értelmében) és a szabad akaratunk akarja is meg nem is. A tanfolyam alatt sok theta-s társam járult hozzá a megfejtéshez egy vagy több momentummal és maga Vianna Stibal is a támogató energiájával, majd végül az igazi áttörést, a megfejtést a témára fókuszáló három kitartó társammal (barátommal) közös theta meditáció és mély ásás (tudatalatti feltérképezése) eredményezte. Végig éreztem és láttam is Rafael smaragd zöld energia mezőjét a tanfolyamon fölöttünk, de csak utólag értettem meg mi is ez.

Az elzárt dolgok kiszabadulásával szabaddá vált az utam és megszabadultam a múlt elrejtett sebeitől. Azt mondják, Rafael a másokkal való kapcsolódásban is segít. Nekem ez is megoldódott, együtt az elzárt dolgok felszabadulásával.

Ezúton is köszönöm, minden újdonsült Theta Healing® tanárnak, aki St. Gallenben részt vett önmagam felszabadításában Rafael segítő energiájában.

Rafael segítsége nemcsak nekem jött jól, hanem mindnyájunknak, akik ott voltunk. Segítsége bárkinek szól, aki megengedi, hogy segítsen.

Fekete Kata természetgyógyász-újságíró, Theta Healing tanár

 

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!