Agykontrollon túl – Merre tovább? Új év új élet

Már tudod hogy működtesd, már elérted a korlátait és tovább lépnél. Előadásokat hallgatsz, de hatásuk nem épül be az életedbe? Kell-e ehhez Agykontroll tudás? Íme egy lehetőség Agykontrollon túl.

Hová jutottál Agykontrollal?

Ha már sokat gyakoroltad, akkor kiválóan tudsz meditálni és bármikor stresszmentesíteni tudod magad. Már tudod milyen a lélek-béke érzése. Már tudod, hogy javul a memóriád a tanulási képességed az Agykontroll gyakorlása kapcsán.

Már képes vagy másoktól telepatikus úton információt szerezni (szabad akaratuk tiszteletben tartásával) álmukban, sőt míg mások alszanak addig te még akár hírt is tudsz adni magadról, amivel támogathatod az üzleted.

Megugrott az életedet pozitívan teremtő erőd is. Egyre jobban teljesül, amit elképzeltél, mert egyre jobban tudod összpontosítani a gondolataidat egy cél érdekében. A cél akár a gyógyulás, fogyás is lehet.

Mi az, ami ennél is több?

Az agykontrollon túl lépve az alfa agyhullámon lépünk túl, hogy képességeinket tovább növeljük és hogy új képességekre tegyünk szert. Az alfa agyhullám eléri a tudatalattit, de nem lép be, ehhez theta hullámra van szükség. Alfa agyhullámon a vágyott változásoknak, céloknak megvalósulása kb. 50%-os, theta agyhullámon kb. 90%-ra nő.

Miért? 

Mert a tudatalatti a szokásaink, gondolataink, érzéseink, viselkedésünk 88%-95%-át teszi ki és csupán a maradék 5-8% tudatosul. Ha változni akarunk, ha új céljaink vannak, amikhez változnunk kell, hogy elérjük, ha másképp akarunk élni, mint eddig, akkor a tudatalattink szintjén kell változtatnunk. Ezért nem épülnek be az életünkbe az előadások sem. Ők is csak a tudatunk szintjét érintik. A tudatalatti szinthez theta agyhullámon dolgozunk és azon visszük be az új  információt a tudatalattiba.

Mire jó Agykontrollon túl lépni?

Agykontrollon túl - Merre tovább?

Vajon akarunk-e hónapokig, évekig várni a sikerre, a gyógyulásra? Akarunk-e éjszakánként felkelni, hogy Agykontrollozzunk? Akarunk-e hosszasan félrevonulni? Az Agykontroll csodálatos pluszt ad életünk pozitív megélni tudásához, ahhoz képest, amikor még nem Agykontrolloztunk. De eljön a pillanat, amikor már remekül alkalmazzuk, de többet szeretnénk elérni, gyorsabban, könnyebben, hatékonyabban akarjuk csinálni és gyorsabb megvalósulást szeretnénk, kevesebb várakozással, biztosabban. “Gimnazistából Egyetemistává” szeretnénk előrelépni, hogy életünk jobbá válhasson.

Mi van az Agykontrollon túl?

A világ – szerintem – legnépszerűbb theta agyhullámon alapuló módszere a Theta Healing. Több, mint 500 e ember használja és jól működik! Csak 3 nap kell az elsajátításához alap szinten (már ez óriási ugrást jelent életünk javulásában, képességeinkben és ez azonnal érezhető). Könnyen érthető és már a 3 napos tanfolyamon gyakorolhatod (segítséggel) a használatát.

Ha többet olvasnál az Agykontroll és a Theta Healing hasonlóságairól és különbségeiről, akkor itt találsz róla még többet.

A 3. nap végére úgy fogod érezni magad, mintha egy 20 kg-os lelki-hátizsákot vettek volna le a hátadról.

Ez egy módszer, amivel életed bármely területén változtatni tudsz.

Kell-e először Agykontrollt végezni?

Nem, a Theta Healing önálló módszer, az alap tanfolyam az alapoktól kiindulva tanít meg mindent, amire szükséged van.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!