Agykontroll – negatívból pozitív, tedd működővé így

Az agykontroll működik, mégis van, hogy nem és van akinek működik, van akinek valamiért nem. Mit csinálj, hogy neked is működjön? És hogy mindig működjön? Függ ez valamitől vagy valakitől? Sikeres tapasztalatok, amikkel te is eredményes lehetsz.

Dr. Domján László tanfolyamán tapasztaltam meg milyen is a tömeg által keltett ellenállhatatlan erejű alfa agyhullám, amely minden jelenlévőt meditatív állapotba húz, akkor is, ha korábban azt sem tudta hogyan is kell meditálni. Én is így tanultam meg mi is az az érzés, amit meditációnak hívunk. Addig is próbálgattam Silva könyve alapján, de a tömegben szerzett élmény sokkal mélyebb meditációs tapasztalatot nyújtott.

Nemcsak meditálni tanultam meg, szorgalmas gyakorlással elértem, hogy ha csak az alfa agyhullámra gondolok, máris ott vagyok. Mindennapi csodák tanújává váltam a saját kis hétköznapi életem kisebb-nagyobb eseményei kapcsán. Sikerrel használtam szülésem megkönnyítésére, fejfájás ellen, fizetés emelésre, plusz juttatások, jövedelem, elvárt teljesítmények elérése érdekében, sőt emberi kapcsolataim jobbá tétele érdekében is. Magam is meglepődtem, amikor nemcsak a programozás működött, hanem az univerzum internetjéről való információ szerzés is. Arra is remek módszer volt az agykontroll, hogy a negatív gondolataimat pozitívra cseréljem és lelket öntsek önmagamba a legnehezebb helyzetekben is.

Aztán hirtelen az agykontroll nem működött

Egymást lehetetlenné tévő határidők, munka – család összeegyeztethetetlensége, lelkiismeret furdalás, romló teljesítmény, munkahelyi problémák, stressz, alvási nehézségek, megoldási képtelenség, szorongás, pánik és még sorolhatnám. Kedvenc agykontroll mankóm pedig csak aludt és aludt és hiába próbáltam használni, nem lett eredménye. Pedig nekem egyre nagyobb szükségem volt rá, mert összecsaptak fejem fölött a hullámok. Életem ismeretlen területein jártam és ötletekre volt szükségem a megoldáshoz, de még azok sem jöttek. Úgy éreztem az agykontroll akkor hagyott cserben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Eddig csak játék volt, s most komolyan szükségem volt rá, de nem működött. Sőt semmi sem működött. Pánik, kétségbeesés, betegség, depresszió, egyre csak rosszabb lett, már semmi sem működött.

Mit csináljak, hogy működjön? 5 eredményes megoldás

Agykontroll - negatívból pozitív - Naturmagazin

Az agyhullám és a megoldó képesség

Amikor hullámvölgyben vagyunk stresszelünk, eleinte észre sem vesszük. Az hisszük, csak a mindennapi rohanásról van szó. Eleinte csak komolyan vesszük a dolgokat, aggódni kezdünk. Sajnos ilyenkor már elindulnak a stressz hullámai. Ha pedig stresszelünk, akkor agyunk a béta agyhullámon belül magasabb béta agyhullámra vált és ahogy fokozódik a feszültségünk úgy érjük el a béta legmagasabb hullámsávját (Grabovoj). Ugyanezt Taibi Kahler (pszichológus, világhírű kommunikációs tanácsadó) 3. szintű stressznek hívja. Ilyenkor az agy működése az amygdala nevű részre korlátozódik és itt már csak két választásra képes: “ütni” vagy “futni”. Hívják ezt az állapotot “csőlátásnak” is, mert nem tudunk problémát megoldani, vagy feladjuk és elmenekülünk vagy visszavágunk valamilyen formában.

Ilyenkor nem tudunk alfában programozni, megoldást találni, hisz nem is tudunk valójában alfában lenni. A megoldás, hogy bármilyen önnyugtató módszerrel jussunk el a normál béta szintig és csak utána próbáljunk agykontrollozni.

Ha az már túl késő

Az agykontroll általi programozás nem járhat mások szabadságának korlátozásával. Lehet, hogy nagyon beteg vagyok és csak három hét múlva kaptam időpontot, hiába fáj mindenem. Mégsem az a megoldás, hogy programozom, hogy Dr. X holnap fogadjon, mert ha ezt meg tudnám tenni, akkor korlátoznám Dr. X-et a szabadságában és másokat is, akik talán még nálam is betegebbek (ezért ez nem valósul meg). Azt viszont lehet programozni, hogy a lehető leghamarabb fogadjon az orvos és történjen ez úgy, ahogy a legjobb.

Ha másnak mindig jobb, mint neked

Ha igazságtalanul pellengérre állítottak, akkor se azt programozd, hogy a másik fél megkapja a maga jussát, mert az igazságnak sok nézőpontja van és attól függ ki nézi és honnan és milyen múltból fakad. Ilyenkor az szokott történni, hogy te kapsz további életpofonokat a másik fél pedig köszöni jól van. Azt viszont programozhatod, hogy ez az ügy harmonikusan oldódjon meg számodra, a legjobban, ahogy csak lehet.

Ha pontosan meghatároztad, mit szeretnél

“Szeretném, ha a párom végre megkérné a kezem”. És amikor ez nem történik meg, akkor pontosítod, hátha nem jól értette az univerzum: “Szeretném, ha 1 hónapon belül megkérné a kezem”. Persze nem megy, mert nem a pontosságon múlik, hanem azon, hogy esetleg még nincs itt az ideje a párod részéről.

Ha a legjobbat programoztad és mégsem a legjobb lett

Amikor a legjobbat programozzuk, akkor a tudatalattink hitrendszereinek összességének megfelelően születik meg a legjobb esemény. És ez bizony annak, aki nem oldotta fel még a negatív hitrendszereit nem a legjobbat eredményezi. Például:

ha igazságom biztos tudatában programozom, hogy megkapom a több milliós (jogos) kártérítést, de a tudatalattim szerint ez azt jelentené, hogy a gazdagok sorába emelkedem és az is benne van, hogy a gazdagokat mindenki utálja és az is, hogy én meg szeretném, hogy mindenki szeressen. Akkor ennek a hitrendszernek az eredménye az, hogy nekem bizony a legjobb, ha nem kapom meg a több milliós kártérítést, mert akkor senki sem szeretne és magamra maradnék.

Ilyenkor az a megoldás, hogy először agykontroll módszerrel tudatosítod a kapcsolódó hitrendszereidet és ami akadályozza a célodat, azt átalakítod támogató hitrendszerré. A példában azt a hitrendszert lehet pozitívra cserélni (több megoldás van), hogy a gazdagokat mindenki utálja. Helyette lehet ez: én gazdagon is szerethető vagyok, hisz jóra használom a gazdagságom. Az alfa agyhullám segíteni fog mindebben, azonban nem elég, hogy a tudatalattidban keresgélhesd az akadályokat és törölni, módosítani tudd. Ehhez tovább kell lépj az agykontrollon túlra.

Ha kíváncsi vagy mi van az agykontrollon túl, akkor olvasd el ezt a cikket is.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!