Blokkoldás videó: Adom a sok szeretetet és szexuális elutasítottság

Ez a blokkoldás videó egy korábbi élő felvétel. Az adom a sok szeretetet mégsem érzem magam igazán szeretve érzés sokak számára jelent problémát, gyakran úgy, hogy ez nem is tudatosul bennük. Ebben az esetben (a videón) egy pici kori emlék ellehetetleníti a természet adta szexuális együttléteket és ez összefügg azzal, hogy a kliens nem tudja magát szeretve érezni.

A szereplő már Önvalóként éli önmagát, ugyanakkor ez a gyerekkori élmény a felnőttkori hatásaival úgy beleragasztja a személyiség Énjébe, hogy emiatt olyan, mintha “kijönne” az Önvalóból és elvesztené önmagát.
Ez az emlék okozta illúzió szenvedést, traumát okoz a számára és végül feloldódik.
A szereplő ismét a Minden Egy-et, az Önvalót éli, megszabadulva látszólagos béklyójától.

Adom a sok szeretetet …. és elutasítanak

Tudd, hogyha bármikor úgy érzed elutasítanak téged, szeretetben, munkában, barátságban, bármiben, akkor az azt jelenti, hogy te magad utasítod el magadat a tudatalattid mély rétegeiben. Ilyenkor úgy “jelzed” ezt a tudatalatti beakadást magadnak, hogy kivetíted másokra az elutasítást, mintha ők utasítanának el téged :).

Ezt a videót nemcsak nézni érdemes, hanem fel tudod használni a saját blokkjaid oldására is. Ehhez csak kövesd a kérdéseket és válaszol meg őket a magad érzései alapján. Arra kérlek, hogy ilyenkor ne a gondolataidban keresd a válaszokat (mert azok el fognak téríteni), ne keress logikát (a tudatalatti nem feltétlenül logikus), ne ítélkezz magad fölött (ne mondd magadnak, hogy ez nem lehet, nem lehetek ilyen-olyan). Egyszerűen csak hagyd feltörni az érzelmeket és figyeld meg őket. Így rálelhetsz a saját tudatalattid tévesen összekevert hitrendszereire és érzelmi töltéseire. A videó feloldó mondataiba be tudod helyettesíteni a saját mondataidat, amiket felismerhetsz, ha figyelted magadat. Ezzel benned is oldódik, aminek oldódnia kell.

Ha bármiben elakadnál várlak szeretettel egyéni konzultáción: https://naturmagazin.hu/milyen-a-thetahealing-es-a-zyo-konzultacio-kezeles-es-mire-jok/

Ha szeretnéd magad oldani a blokkjaidat, akkor itt megtanulhatod: https://naturmagazin.hu/thetahealing-alap-tanfolyam/

Karácsonyi szeretet előadást pedig itt találsz (ez is oldja a blokkjaidat, a rejtetteket is):

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

 

Nézd meg ezt is

ZYO Kimutatott Énünk és az igazi Énünk - Ki lakik odabenn?

ZYO Kimutatott Énünk és az igazi Énünk – Ki lakik odabenn? – Feb. 26.

Észrevetted már milyen feszültséget okoz, mikor úgy érzed, hogy másnak kell mutatnod magad, mint akinek belül érzed magad? Ugye milyen nehéz lenne ilyenkor inkább úgy dönteni, hogy igenis kimutatom? Azért olyan nehéz ez, mert azt hisszük ez valamiféle negatív dolgot fog eredményezni, pl. konfliktust, haragot, a másik megbántódását, stb.?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!