A személyiség = kép, ennél többek vagyunk – Meditatív önkutatás videón

A személyiség (Egó) egy önmagunkról alkotott kép, nem pedig az, amik vagyunk. Ha a figyelmedet befelé fordítod – a megszokott kifelé helyett – akkor megtalálod a valódi Énedet, az Önvalót. S erre nem fog ráilleni a személyleírásod :). 

Ezt a képet nemrég készítettem.

A személyiség csak egy kép - Te ennél több vagyEgy valós naplemente módosítatlan fotója. Igazán szép és lehetne még sokkal szebb is, ha profibb géppel fotózom. Vajon a legszuperebb kép vissza tudná adni a valóságot? Soha. Elképesztő különbség van aközött, ahogy a naplementét észleltem, és a képe között. Hiába is próbálnám leírni milyen volt a valóságban, minden szavam hamisan csengene.

Nem tudom átadni, szavakkal nem.

Ugyanez a helyzet akkor is, mikor azt próbálom átadni, milyen a valódi Éned, az Önvaló. Mennyivel “gazdagabb”, élettel telibb, “pezsgőbb”, vidámabb, boldogabb, mint az a személyiségkép, amit megalkottál magadról, és úgy hívod Én. A szavak nem elegendőek a leírásához, ezek is csak “képet csinálnak” a valódi lényedből. Mögéjük kell nézz, arra kell figyelj, ahová mutatnak. A te tapasztalásod kell legyen, csak te tudod megtenni, csak te tudod megismerni, megnézni Önmagadat.

Megoldódnak-e ettől a problémáid?

Te oldódsz meg, te oldódsz fel :), lassabban vagy gyorsabban. Az oldódik fel benned, ami az életből problémát csinál.

Ehhez most íme egy kis meditatív segítség. Ha még nem ismered ezt a témát, akkor figyelmedbe ajánlom első lépésként ezt a 3 részes videót is (itt is találsz önkutatást, talán az kicsit “kezdőbb”).

Ezzel a videóval most leginkább az Önvaló észlelés-tudat oldalát ismerheted fel magadban.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Vagyok Meditáció - Ha úgy érzed kizökkentél Önvaló önmagadból

Vagyok Meditáció videó – Ha úgy érzed kizökkentél Önvaló önmagadból

Ha úgy érzed kizökkentél az Önvalóból, pedig ez nem fordulhatna elő.... Akkor íme egy kis segítség. Vagyok Meditáció neked, szeretettel.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.