A személyiség = kép, ennél többek vagyunk – Meditatív önkutatás videón

A személyiség (Egó) egy önmagunkról alkotott kép, nem pedig az, amik vagyunk. Ha a figyelmedet befelé fordítod – a megszokott kifelé helyett – akkor megtalálod a valódi Énedet, az Önvalót. S erre nem fog ráilleni a személyleírásod :). 

Ezt a képet nemrég készítettem.

A személyiség csak egy kép - Te ennél több vagyEgy valós naplemente módosítatlan fotója. Igazán szép és lehetne még sokkal szebb is, ha profibb géppel fotózom. Vajon a legszuperebb kép vissza tudná adni a valóságot? Soha. Elképesztő különbség van aközött, ahogy a naplementét észleltem, és a képe között. Hiába is próbálnám leírni milyen volt a valóságban, minden szavam hamisan csengene.

Nem tudom átadni, szavakkal nem.

Ugyanez a helyzet akkor is, mikor azt próbálom átadni, milyen a valódi Éned, az Önvaló. Mennyivel “gazdagabb”, élettel telibb, “pezsgőbb”, vidámabb, boldogabb, mint az a személyiségkép, amit megalkottál magadról, és úgy hívod Én. A szavak nem elegendőek a leírásához, ezek is csak “képet csinálnak” a valódi lényedből. Mögéjük kell nézz, arra kell figyelj, ahová mutatnak. A te tapasztalásod kell legyen, csak te tudod megtenni, csak te tudod megismerni, megnézni Önmagadat.

Megoldódnak-e ettől a problémáid?

Te oldódsz meg, te oldódsz fel :), lassabban vagy gyorsabban. Az oldódik fel benned, ami az életből problémát csinál.

Ehhez most íme egy kis meditatív segítség. Ha még nem ismered ezt a témát, akkor figyelmedbe ajánlom első lépésként ezt a 3 részes videót is (itt is találsz önkutatást, talán az kicsit “kezdőbb”).

Ezzel a videóval most leginkább az Önvaló észlelés-tudat oldalát ismerheted fel magadban.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!