Naturmagazin
Kezdőlap | Események | ZYO Önmagában mélyülő Önvaló: Hogyan tovább? – Júl. 25.

ZYO Önmagában mélyülő Önvaló: Hogyan tovább? – Júl. 25.

ThetaHealing videók

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény az Önvalóról szól. Ha már tudunk a létezéséről, spontán ráébredtünk a létezésére, esetleg különös spirituálisnak tűnő vagy más szokatlan, magyarázhatatlan élményünk volt, ha úgy érezzük mintha furává váltunk volna miközben különösen jól érezzük magunkat vagy ha már voltál ZYO-n, satsangon, akkor ez az esemény segít tovább mélyülni mindezek “okozójában” az Önvalóban. Az Önvalót lehet sok módon nevezni: Isteni Én, valódi Önmagam, Tudatfölötti, stb. 

Ez az  esemény az Önvalóba olvadás folyamatát segíti, a megszokások, a komfort zóna, a tudatalatt beragadt hitrendszerek, gondkodás minták, eltemetett érzelmek ellenható erőinek felszabadulását és feloldódását szolgálja, olyankor is, mikor te magad nem vagy tudatában ennek. Itt kerülsz tudatába :). 

A többi ZYO eseményen az Önvaló arcai kerülnek napirendre, amihez itt találod az esemény naptárat.

Ez az esemény most azoknak szól, akik szeretnék, ha életük egy lenne az Önvalóval, s nem egy egyszeri vagy egy ritka élmény lenne, amit elveszítenek.

Azoknak szól, akik valóban szeretnének élni, a feltétel nélküli szeretet tiszta megnyilvánulásának tiszta forrásaként, tiszta formájaként, teljességként, tökéletesen és teljesen, feltételek nélkül. Azoknak szól, akik le szeretnék “tenni” az egójukat.

Buddha lét, Krisztusi tudatosság, Krisna lét, Ramana lét…

Ezen az eseményen kifejezetten azzal foglalkozunk, hogy tovább mélyülhess a valódi Önmagadban, egészen addig, amíg a test-elme-személy-egó azonosulás teljesen bele nem olvad eredendő lényedbe. Megérted milyen az Önvaló lét, egó nélkül. Miben más.

Itt találsz olyan közeget, melynek fizikai rezgése is támogatja ezt a belső “folyamatot”.

Itt tudsz kérdezni a tapasztalásaid alapján,

itt tudod segítséggel megfigyelni mi tart csapdában test-lélek-szellem szinten

itt tudod segítséggel átlátni az egód játékait,

melyek legjobb szándékod és igyekezeted ellenére is el tudnak rejtőzni a szokások, a neveltetés, a hitrendszerek természetesnek és hitelesnek tűnő hétköznapjai mögött.

Itt bukik le akár a legapróbb, legrejtettebb elme akadály is, ami a Forrástól való elkülönültségben tart.

Itt találkozol a többiek példájával, itt tudnak felismerődni és egyúttal eltűnni a belső akadályok akár úgy is, hogy csak a többiek példáit hallgatod.

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény időpontja

Júl. 25-e 16.30-tól 18.00-ig (kb. 1,5 óra)

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény helyszíne

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Hozzájárulás

3000 Ft

Tarts velem

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, a linkre kattintva megtalálod elérhetőségeimet, találsz videókat is és tudsz velem beszélni is.

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásokban. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni, ha változás van.

Nézd meg ezt is!

Sokat küzdesz? Minden olyan küzdelmes, nehéz? Mindenkivel harcolni kell?

Sokat küzdesz? Minden olyan küzdelmes, nehéz? Mindenkivel harcolni kell?

Miért kell folyton küzdeni? Miért harcolok az emberekkel? És önmagammal? Miért nem lehet az, hogy csak úgy elérjek valamit, könnyedén, küzdelem nélkül? A válasz a magyarság kollektív tudatalattijában keresendő, íme....

ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam

ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam – Aug. 13-14.

A ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam a "koronája" az Alap és a Haladó tanfolyamoknak. Ez teszi lehetővé, hogy igazán profivá válhass a módszerben, a személyiséged szintjén, a tudatalattid szintjén.

3 hozzászólás

 1. Legszebb dolog ha érezzük az ember társaink fejlődését szeretetét önvalóból! Hisz mindenkivel egyek vagyunk és ennél nincs gyönyörűbb érzés nincs mint az önvalóban való egység LÉTÉNEK az érzése. 😊

 2. Kedves Kata!
  Közös meditációinkban csodálatos lelki élményeket élek meg, melyeket kifejező szavak talán nincsenek is. „ Rózsaszínű lebegéssel” írható le leginkább.

  A tény, hogy az önvalónkat nemcsak meditációban tapasztalhatjuk meg, hanem nyitott szemmel, életünk során folyamatosan, egyre jobban átmelegíti az életemet.

  Olyan végtagfájdalommal érkeztem a csoportra, amely egy tízes skálán 8-as erősségű volt. Bevallom, küzdöttem, hogy egyáltalán ülni tudjak a széken, miközben az önvalóról hallgattalak.

  Kedvesen próbáltál rávezetni, hogy ez a testem jelzése, amely megtanít arra, hogy ne azonosuljak a testemmel sem, és az elme játékával sem. Keressem csak a szemlélőt, aki mindezt látja. A szépséges lelki élmények előterében éreztem, ahogy a fájdalom kicsit elmozdul, szubtilis részeire esik szét. Még ott gomolyog ugyan, a test szenved, de elindult egy folyamat. Reggelre a 8-as már ötösre mérséklődött. Próbálgattam, figyelgettem, hogy változik-e, amitől tényleg, kicsit hullámzott az erőssége, de már nem korlátozott a napi rutin végzésében.

  Másnap gondoskodó szeretettel felhívtál telefonon, és kedvesen végig vetted velem újra, hogyan is nézzek a testemre az önvalómból? Mert, ahogy én megtapasztalom önmagamat, ahogy bennem a hiedelmeim által kreált világ létezik és mozog, – mennyivel könnyebb ezt megélni, mint leírni!- további fájdalom parányok váltak szét és semmisültek meg. S ami a legfontosabb, hogy felismerésem által tisztul a kollektív tudat! Ha én megteszem az önismeretem, a saját lényegem megismerése felé a megfelelő lépéseket, úgy tisztul fel az egész emberiség számára, hiszen ebben az egységben élünk.
  Köszönöm a segítségedet.
  I. Piroska

 3. Bernáth Zsuzsanna

  Szia Kata!
  Nagyon tetszett a mai “beszélgetés”, szombaton is szeretnék veled tartani.
  Puszi Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.