Naturmagazin
Kezdőlap | Események | ZYO Önmagában mélyülő Önvaló: Már láttam Önvalóm – Hogyan tovább? – Márc. 26.

ZYO Önmagában mélyülő Önvaló: Már láttam Önvalóm – Hogyan tovább? – Márc. 26.

ThetaHealing Bemutató

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény kifejezetten azoknak szól, akik már legalább egyszer “találkoztak” Önvalójukkal, a személyiségük “mögötti” valódi lényükkel.  Ez a Minden JÓ tere.

Ha ez még nem történt meg veled, akkor kérlek először gyere el bármelyik másik ZYO eseményre, amihez itt találod az esemény naptárat.

Ez az esemény most azoknak szól, akik szeretnék, ha ez nem egy egyszeri vagy egy ritka élmény lenne, nem egy olyan élmény, ami függ attól, hogy van-e ilyen rendezvény, vagy valaki, aki majd segít benne.

Azoknak szól, akik Önvalóként szeretnének élni, a feltétel nélküli szeretet tiszta megnyilvánulásának tiszta forrásaként, tiszta formájaként, teljességként, tökéletesen és teljesen, feltételek nélkül.

Buddha lét, Krisztus lét, Krisna lét, Ramana lét…

Ezen az eseményen kifejezetten azzal foglalkozunk, hogy tovább mélyülhess a valódi Önmagadban, egészen addig, amíg a test-elme-személy-egó azonosulás teljesen bele nem olvad eredendő lényedbe.

Itt találsz olyan közeget, melynek fizikai rezgése is támogatja ezt a belső “folyamatot”.

Itt tudsz kérdezni a tapasztalásaid alapján,

itt tudod segítséggel megfigyelni hol vesztél el az elme csapdáiban,

itt tudod segítséggel átlátni az egód játékait,

melyek legjobb szándékod és igyekezeted ellenére is el tudnak rejtőzni a szokások, a neveltetés, a hitrendszerek természetesnek és hitelesnek tűnő hétköznapjai mögött.

Itt bukik le a legapróbb, legrejtettebb elme akadály is, ami a Forrástól való elkülönültségben tart.

Itt találkozol a többiek példájával, itt tudnak felismerődni és egyúttal eltűnni a belső akadályok akár úgy is, hogy csak a többiek példáit hallgatod.

Itt ismerődik és olvad fel olyan is, amiről nem is jutna eszedbe, hogy önmagad gátja (pl. a helyzetből való kimenekülés érzés, unalom érzés, félelem, pánik, testi tünetek, álmosság, sőt: “ó nálam minden rendben”, “ó én már “készen” vagyok” érzés, stb.).

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény időpontja

Március 26-a 18.30-tól 20.00-ig (kb.)

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény helyszíne

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Hozzájárulás

3000 Ft

Hozzájárulásoddal segítesz nekem fenntartani és folyamatosan bővíteni ezt a tevékenységem, mert azt szeretném, ha a lehető legtöbbetekhez eljutna.

Tarts velem

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, a linkre kattintva megtalálod elérhetőségeimet is és tudsz velem beszélni is.

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásokban. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni, ha változás van.

Nézd meg ezt is!

ZYO - Mi az a ZYO?

ZYO – Mi az a ZYO?

A benned élő mély, sürgető vágy a Jó irányába a mágnes, amely a személyiség mögötti igaz, tiszta lényedbe vezet, hogy beteljesíthesd, amiért itt vagy.

Energia gyógyászat - Mi történik halálunk után?

Mi történik halálunk után? Halál, mint szellemi születés 2.

Miért jó tudatosnak lenni a halálról? Hogyan segítsük halottainkat és haldoklóinkat? Hogy segíti ez az élet a halál utáni életet?

Egy komment

  1. Bernáth Zsuzsanna

    Szia Kata!
    Nagyon tetszett a mai “beszélgetés”, szombaton is szeretnék veled tartani.
    Puszi Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.