Naturmagazin
Kezdőlap | ESEMÉNYEK | ZYO Önmagában mélyülő Önvaló Én: A tiszta tudatosulás “útján” – Nov. 19.

ZYO Önmagában mélyülő Önvaló Én: A tiszta tudatosulás “útján” – Nov. 19.

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény a személyiségeden túli, valódi Énedről, az Önvalóról szól. Talán már magadtól is rájöttél, hogy valami nem stimmel azzal, amikor személyiségként vagy testként tekintesz önmagadra. Talán már ismered az ősi tanításokat, jártál satsangon vagy voltál már ZYO-n. Talán különös spirituálisnak tűnő élményed is volt. Talán már érzékeled is magadban a megfoghatatlan, mégis kétségtelent, ami annyira, de annyira tiszta és jó. 

Ezen az eseményen ebben mélyülünk el, eként a megfoghatatlanként :). Ez segíti a saját felismeréseidet. Ennek révén feloldódnak maguktól az akadályozó gondolkodás minták, szokások, stb. Olyan dolgok, amik miatt most még távolinak, esetleg a hétköznapi dolgaiddal nem harmonizálónak tűnhet ez a mérhetetlen jó.

Ennek az eseménynek Te vagy a témája, a Te felismeréseid, a Te “feloldódásod” abban, ami valójában vagy. Ezért a Te kérdéseid a mérvadóak, abban az “irányban”, ami a tiszta tudatosulásodat, a tisztán “látásodat” szolgálja.

Bizony sokan vannak, akik már “szembesültek” a valódi Énjük csodáival, mégis visszatért a figyelmük a test-elme-személyiség (egó) korlátai közzé. Ez is természetes, hogy így van, de van innen tovább. Az nem egyszeri élmény, ami vagy. Nem érdemes itt megállni, mert akkor megelégszel a bon-bonnal, a torta helyett :).

Ez az  esemény a test-elme-személyiség (Egó) Önvalóban olvadás folyamatát segíti, a megszokások, a komfort zóna, a tudat alatt beragadt hitrendszerek, gondolkodás minták, eltemetett érzelmek ellenható erőinek felszabadulását és feloldódását szolgálja, olyankor is, mikor te magad nem vagy tudatában ennek. Itt a tudatába kerülhetsz :).

A többi ZYO eseményen az Önvaló arcai kerülnek napirendre, amihez itt találod az esemény naptárat.

Ez az esemény most azoknak szól, akik szeretnék, ha életük egy lenne az Önvalóval, s nem egy egyszeri vagy egy ritka élmény lenne, amit elveszítenek.

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény időpontja

Nov. 19-e 18.30-tól 20.00-ig (kb. 1,5 óra)

A ZYO Önmagában mélyülő Önvaló c. esemény helyszíne

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem.

Hozzájárulás

3000 Ft

Tarts velem

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásokban. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni, ha változás van.

Nézd meg ezt is!

Rejtett áldozat programok az elfogadni tudás útjában

Rejtett áldozat programok az elfogadni tudás útjában

Mikor mást akartunk, mint szüleink, már akkor azonosulhattunk az áldozat hitrendszerével. Felnőttként emiatt mi csinálunk áldozatot magunkból :), s gátoljuk ezzel az elfogadni tudást is. Íme a rejtett áldozat programok és az elfogadás.

Ha a pénz probléma az életedben, ezeket a kérdéseket jó átgondolni

Ha a pénz probléma az életedben, ezeket a kérdéseket jó átgondolni

Íme néhány gondolat, ami mellett elsiklunk, pedig segít tisztábban látni és így a megoldásban is. Ha a pénz probléma az életedben, akkor jó, ha ezek a kérdések választ találnak benned.

5 hozzászólás

 1. Csak meg szeretném köszönni az ilyen eseményeket, mint pl. a tegnapi. Miután hazamentem azt éreztem, hogy 100%-osan fel vagyok töltve. 🙂
  Olyan sokat segít ez nekem, hogy hihetetlen! Egyre jobban felismerem a mintáimat, egyre jobban engedem az elmémet beleolvadni az Önvalómba (azért még van min dolgoznom), de egyre “jobban” alakulnak a napjaim, sokkal kevesebb erőfeszítéssel élek, és sokkal tudatosabb lettem.
  Ki szerettem volna írni magamból, hogy milyen hálás vagyok ezért Neked, hogy rajtad keresztül ez a folyamat így beindult. 🙂

 2. Tényleg az elmém behúz a csőbe P-kal 😁 mindenesetre visszatérek önvalóba , csinálom a gyakorlatot , munka után becsuktam a szemem és olyan béke és szeretet árasztott el , soha soha nem éreztem még ilyet 😮 leírhatatlan szeretetet éreztem ♥️
  Még a szerelem érzésénel is erősebb szeretet éreztem , eszméletlen volt , komolyan mondom , hihetetlen volt 😮

 3. Legszebb dolog ha érezzük az ember társaink fejlődését szeretetét önvalóból! Hisz mindenkivel egyek vagyunk és ennél nincs gyönyörűbb érzés nincs mint az önvalóban való egység LÉTÉNEK az érzése. 😊

 4. Kedves Kata!
  Közös meditációinkban csodálatos lelki élményeket élek meg, melyeket kifejező szavak talán nincsenek is. „ Rózsaszínű lebegéssel” írható le leginkább.

  A tény, hogy az önvalónkat nemcsak meditációban tapasztalhatjuk meg, hanem nyitott szemmel, életünk során folyamatosan, egyre jobban átmelegíti az életemet.

  Olyan végtagfájdalommal érkeztem a csoportra, amely egy tízes skálán 8-as erősségű volt. Bevallom, küzdöttem, hogy egyáltalán ülni tudjak a széken, miközben az önvalóról hallgattalak.

  Kedvesen próbáltál rávezetni, hogy ez a testem jelzése, amely megtanít arra, hogy ne azonosuljak a testemmel sem, és az elme játékával sem. Keressem csak a szemlélőt, aki mindezt látja. A szépséges lelki élmények előterében éreztem, ahogy a fájdalom kicsit elmozdul, szubtilis részeire esik szét. Még ott gomolyog ugyan, a test szenved, de elindult egy folyamat. Reggelre a 8-as már ötösre mérséklődött. Próbálgattam, figyelgettem, hogy változik-e, amitől tényleg, kicsit hullámzott az erőssége, de már nem korlátozott a napi rutin végzésében.

  Másnap gondoskodó szeretettel felhívtál telefonon, és kedvesen végig vetted velem újra, hogyan is nézzek a testemre az önvalómból? Mert, ahogy én megtapasztalom önmagamat, ahogy bennem a hiedelmeim által kreált világ létezik és mozog, – mennyivel könnyebb ezt megélni, mint leírni!- további fájdalom parányok váltak szét és semmisültek meg. S ami a legfontosabb, hogy felismerésem által tisztul a kollektív tudat! Ha én megteszem az önismeretem, a saját lényegem megismerése felé a megfelelő lépéseket, úgy tisztul fel az egész emberiség számára, hiszen ebben az egységben élünk.
  Köszönöm a segítségedet.
  I. Piroska

 5. Bernáth Zsuzsanna

  Szia Kata!
  Nagyon tetszett a mai “beszélgetés”, szombaton is szeretnék veled tartani.
  Puszi Zsuzsa

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.