Naturmagazin
Kezdőlap | Események | ZYO Meghívó a mindig minden Jó terébe – Márc. 17.

ZYO Meghívó a mindig minden Jó terébe – Márc. 17.

Theta Healing Bemutató

A ZYO meghívó a mindig minden Jó terébe egy interaktív előadás, satsang, önkutatás meditatív és tréning elemekkel, nincsenek “szabályai”, minden spontán történik, ahogyan a résztvevőknek aktuálisan a legjobb. A megtapasztaláson alapul. 

Úgy hisszük, hogy a testünk és az elménk vagyunk mi (beleértve az elmébe az elkülönült lélek és szellem egységét is) és vágyjuk, hogy mindig minden jó legyen, de valahol valami hibádzni szokott. Nem szoktuk megkérdőjelezni kik is vagyunk valójában? Van-e ezen túl? Őseink leírták a Védákban, Krisztus megfogalmazta, Buddha tanította, de mi még most sem értjük pontosan mit is akartak mondani.

Gondoltál-e valaha arra, hogy ki is vagy valójában?

Vajon elmélkedtél-e valaha azon, hogy ki az, aki a nevedet viseli, ki az, akié az a sok tapasztalás, amit éltél, ki az, aki a tested tudatosságát adja, aki mozgatja a testedet? Ki vagy, akinek változhat a beosztása, a tudása, a szerepei, miközben változatlanul itt vagy hogy ezt lásd? Hisz a neved nem lehetsz, a tapasztalataid nem lehetsz, a tested nem lehet önmagában tudatos, kell legyen egy olyan tudata, ami mozgásra készteti. Nem tudsz nem az lenni, aki látja a beosztásod, a tudásod, a szerepeid változását.  És az ki? Szóval ki vagy valójában?

Természetes önmagad (az Önvaló) mindig is itt volt, már azelőtt, hogy felmerült volna, hogy is hívnak. Emlékszel? Mikor a tested megszületett csupán annyit tudtál, hogy vagy. Senki sem mondta neked, hogy mostantól vagy, magadtól tudtad. De honnan? Emlékszel milyen boldogan, szeretetben, örömben, elégedettségben léteztél, míg tudtad ki vagy természetednél fogva, még újszülöttként megnyilvánulva? Észrevetted, hogy egész életedben ezeket az érzéseket keresed minden kapcsolatban, minden eseményben? Vajon miért nem maradnak meg tartósan?

Ha újra ráébredsz ki is vagy Te

a természetes önmagad, az Önvalód (szanszkrit nyelven: Brahman, Abszolút, angolul: The Self, de hívják Buddha tudatnak, Krisztusi tudatnak, Tiszta tudatnak, Isteni énnek is), akkor onnantól mindig minden magától, feltételek nélkül és elmúlhatatlanul jó, ahogyan az újszülötteknél látod. Vagy ahogyan mély alvásban érzed magad (reggel ébredéskor még érzed ennek a nyomait). Ez a Lélek végső és egyetlen igazi célja.

Mikor felismered ki is vagy valójában, azt ébredésnek, megvilágosodásnak szokták hívni. Ébredésed nem egy szokványos tanulási folyamattal megoldható tudás, nem egy valami, ahová el kell jutni, vagy meg kell szerezni. Ez csak lenni tudsz, tudva, érezve, érzékelve, hogy ez egész más, mint amilyen most neked lenni. Személyiséged rétegei alól bontakozik ki benned a saját felismeréseid révén. A felismerést és a kibontakozási folyamatot segíti ez az esemény.

Az ébredés elősegítése több ezer éves hagyományokon alapszik. Az ősi hagyományok Satsang-nak nevezik. Satsang = Együtt a Legfelsőbbel.  Ősi bölcsesség az is, hogy mindegy, hogy önmagadat keresed vagy istent, ugyanazt fogod találni :).

A ZYO meghívó a mindig minden jó terébe c. esemény során használunk mély meditációt, theta agyhullámot is, de ThetaHealing tudás nem kell hozzá. Sőt ezek egyike sem feltétele, hogy ráébredj a valódi lényedre és ekként maradhass is. Minden spontán, keretek és meghatározás nélküli.

Ilyen mikor nem vesszük észre a valódi Önmagunkat

Ez a kép segít neked abban, hogy megértsd mennyire ott van a szemünk előtt az Önvalónk, csak nem vesszük észre, mert azonosultunk az elme-személlyel és csak őt látjuk. Ez a kép egy világhírű illúzió kép, amin egy fiatal és egy idős hölgy található, de csak akkor ha tudjuk mit keressünk és jó ideig nézegetjük a képet.Mindig minden Jó - Satsang

A ZYO Mindig Minden Jó c. esemény időpontja

Március 17-e 10.00-tól 12.00-ig (kb.)

Az esemény minden hónapban van és bár a címe és leírása ugyanez, a tartalma folyamatosan változik a jelenlévőknek megfelelően, hogy folyamatosan biztosíthassa az állandó támogatást mindaddig, míg szeretnéd. Mikor először jössz Önvalód szikrái villannak fel felismerésként, aztán ahogy  Önvalódra figyelemmel élsz a “szikrákból fény” lesz, elmélyülsz benne, beérik benned az egész.

A ZYO Mindig Minden Jó c. esemény helyszíne

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Hozzájárulás

3000 Ft

Hozzájárulásoddal segítesz nekem fenntartani és folyamatosan bővíteni ezt a tevékenységem, mert azt szeretném, ha a lehető legtöbbetekhez eljutna. Ha egyszer ráébredtek arra, amire én, tudni fogjátok, hogy nem létezik fontosabb, sem jobb, mint ráébredni Önvalónkra és létezni ekként. Ebben igyekszem segíteni.

Tarts velem

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, a linkre kattintva megtalálod elérhetőségeimet is és tudsz velem beszélni is.

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásokban. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni, ha változás van.

Nézd meg ezt is!

Halál, mint szellemi születés - Mi történik velünk halálunk után?

Halál, mint szellemi születés – Mi történik velünk halálunk után?

Szemmel láthatatlan folyamatok a halál előtt, közben, utána. Mi történik a testtel, szellemmel, lélekkel? Kik, hogy segítenek? Tudatos halál, ha itt az idő

ZYO Idő és időtlenség - A Most időtlen pillanata és a valódi természeted

ZYO Idő és időtlenség – A Minden Jó forrása: 1,5 óra a Mostban: Márc. 6.

A ZYO Idő és időtlenség c. esemény egy interaktív előadás, meditációs és “hazavihető” tréning elemekkel, …

Egy komment

  1. Bernáth Zsuzsanna

    Szia Kata!
    Nagyon tetszett a mai “beszélgetés”, szombaton is szeretnék veled tartani.
    Puszi Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.