Naturmagazin
Kezdőlap | TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT | AYURVEDA | ZYO – Mi az a ZYO?
ThetaHealing videók

ZYO – Mi az a ZYO?

Létezik egy olyan mély nagyon tiszta belső vágy, egy sürgető érzés, ami semmihez sem fogható. Ez a Forrás iránti vágy, a gyökerekhez való visszatérés, a valódi tiszta lényünkhöz, az Isteni Énünkhöz, az Önvalónkhoz való visszatérés vágya. Itt ezek a szavak is csak szavak, szinonímái a megnevezhetetlen, megfoghatatlannak, amiről így is tudjuk, hogy van. 

ZYO videót lentebb találsz.

Az Önvalónktól (Forrástól) valójában sosem tértünk el, nincs, aki eltérhetett volna. Mégis megjelenik az az érzés, mintha így lenne és mégis történnek olyan “rossz” dolgok, események, érzések, gondolatok, amik miatt ez valóságosnak tűnik. Keresni kezdjük a boldogságot, az örömet, a szeretetet, a teljességet, a harmóniát, a szinkront az élettel, a szabadság érzést, az egység érzést, az élet végső igazságait, stb. Valójában ekkor is Önvalónkat keressük ösztönösen, abban a hitrendszerben, hogy elvesztettük, elvesztettük Istent, elvesztettük Önmagunkat. Abban a hitrendszerben, hogy hiányunk van a felsorolt érzésekből. Valójában ezek mindegyike meg van most is, csak nem ismerődik fel pillanatnyilag.

Miről szól a ZYO?

A személyiség élete arról a fejlődésről szól, ami a feledés homályába merült valódi lényünkbe, az Önvalónkba visz vissza. Ez is a mély belső vágy által vonzott változás. Ez a fejlődés nem a változó világ eredményességének fokozásában való személyes részvételről szól, hanem a létezésünk végtelenségébe, annak állandó örömébe, boldogságába, a szeretet békéjébe való visszaolvadásról szól.

Mikor megérzed magadban a mély vágy erejét a szeretet, a békesség, az öröm, a boldogság, a szabadság, az igazság, önmagad megtalálása iránt, akkor a kegyelem megérintett téged és figyelmedet húzni kezdi befelé.

A befelé forduló figyelem belső ajtókat nyit meg a minden Jó terébe és ahogy fokozódik a békesség, nyugalom, fel-feltűnik valódi lényed egy-egy arca, az örömé, a harmóniáé, az elégedettségé, a szereteté, a teljességé.  Eleinte pillanatokra, majd egyre hosszabb és hosszabb időkre. Aztán egyszercsak már nem egy-egy arcát látod, hanem elkezdenek összeolvadni lényed arcai a bensődben. A Minden Jóban, az Önvalódban való kezdeti hitet felváltja a bizonyosság és megszűnik a kétség. Aztán egyszercsak összeolvad az egész és Minden Egy lesz. Az elme-személyiség-ego beleolvad valódi lényedbe, hogy valódi lényedként tudj megnyilvánulni a testeden keresztül. Minden letisztul, világossá válik, csak a legfelsőbb igazság marad. Eltűnnek, a ragaszkodások, félelmek, szenvedések, kötöttségek.

Ez az emberiség legnagyobb felfedezése, amikor ráébredünk a valódi lényünkre, az Önvalónkra. Erről szól a ZYO. Tapasztalás útján mutatja meg neked is, hogy nem pusztán az a személyiség vagy, akinek eddig ismerted magad és mégcsak nem is a test-elme-lélek-szellem. Segít felismerni Önvalód fel nem ismert arcait és segíti ennek az elmélyülését, a téves kondicionáltság leválását, hogy csak az maradjon, ami a valódi, tiszta lényed. 

 ZYO - Mi az a ZYO?Mi az a ZYO?

A ZYO egy tiszta szó, ami meghatározhatatlan, hogy tükrözhesse az Önvalót és annak arcait, felismerését és az “ide vezető  utat”. “Utat mutat” az időben az időtlenségbe, a valódi lényedbe, a Minden Jó, a feltétel nélküli szeretet, békesség, öröm, a létezés terébe.

Hol találsz ZYO-t?

Itt találod az eseményeket, ahol elsőre is bepillantást tudsz nyerni Önmagadba. Mindegyik ZYO esemény az Önvaló különböző aspektusával emlékeztet önmagad valódi aspektusaira, a személyiségeden, elméden túli módon. Az eseménynaptárat célszerű többször is megnézni, mert folyamatosan változik és az események is cserélődhetnek benne az élet áramlása szerint.

Ha már van bepillantásod az Önvalódba

Akkor itt találsz olyan ZYO eseményt, ami az Önvaló-Elme táncában ad segítséget, útmutatást, hogy el is juss a végéig.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is!

Pénzes téves blokkoló tudatalatti hitrendszereink

Pénzes téves tudatalatti korlátozó hitrendszereink: Melyik blokk mit eredményez?

A hitrendszereinket igaznak érezzük, ezért nem vesszük észre, amikor korlátoznak és rémes helyzetekbe sodornak. Pedig csak változtatni kéne rajtuk. Íme egy kis segítség a pénzzel kapcsolatosan.

Mi a különbség a gyógymasszázs, thai masszázs, svédmasszázs között?

Mi a különbség a gyógymasszázs, thai masszázs, svédmasszázs között?

Fontos, hogy pontosan tudjuk mi a különbség a gyógymasszázs és a többi különféle masszázsok terén, hogy eligazodhassunk közöttük.

6 hozzászólás

 1. A legutóbbi konzultációnk után, négy napig egy annyira csodálatos állapotban voltam. J Majd szóban részletesen beszámolok, de a lényeg, hogy teljesen megéltem az egységet, a tökéletességet, a feltétel nélküli szeretetet. Minden félelem és annak még a lehetösége is eltünt, egyszerüen nem volt „alkalmazható“. Olyan volt az egész, mint egy színház és történhet bármi engem az nem érint, nekem minden teljesen tökéletes volt. J Totális megengedés és öröm. Még a testi fájdalmak sem tudtak megérinteni. Jaj de jó volt, annyira természetes és felszabadító… aztán eltünt… pfff
  Minden esetre nagyon hálás vagyok, mert ilyet még sosem éltem át és ezt nem is tudnám elfelejteni, még ha akarnám sem. Még most is “vissza tudok nyúlni” oda, de nem tudok igazán belekerülni. Szóval hálás vagyok neked, mert ehez neked is közöd volt, nagyon sokat segítettél!
  Köszi! J
  Puszi
  Melinda

  • Drága Melinda,

   Köszönöm kedves szavaid. Az, amit tapasztaltál nem egy múló élmény. Ez az Önvaló, ez a Te valódi lényed, ez Te vagy. Igen, sokaknál kezdődik így a ráébredés arra, hogy nem azok a személyek, személyiségek, egó-k, akinek eddig hitték magukat, nem azok, akiknek eddig megszokták magukat. Ennél sokkal, sokkal szebb, jobb, több, gazdagabb az, amik vagyunk, ami vagy. Eleinte szokatlan, mert az elme nem tudja felfogni, nem tudja hová tenni és nem is kell neki, de azért megpróbálja :), ahogy eddig megszokta. Mivel nem tud vele mit kezdeni és még nagyon hallgatsz az elmére, ezért besorolódik az egész az élmény kategóriába. Az élmény pedig múlandó. Így úgy tűnik, mintha elmúlt volna. Valójában azonban nem tud eltűnni, mert Te vagy és ha eltűnne, akkor ki látná, hogy eltűnt :). Ha pedig itt van most is, akkor észrevehető, felfedezhető. Így hát csak ezen múlik. Keresd meg, figyeld meg, fedezd fel. Ott van, ott vagy, csak vedd észre. Sok embernél láttam már ugyanezt, meg fogod találni újra :). Csak engedd el az a hitet, hogy ez egy élmény.
   Szeretettel, Kata

 2. Horváth Zsuzsanna

  Mikor eljövök Tőled, minden olyan jó és

  mindig történik valami meglepő, ha apróság is, de amire már rég

  várok.

  Képzeld, ilyen még nem volt, szinte „lebegtem” hazáig, meg még

  talán itthon is egy darabig. 😊

 3. Közös meditációinkban csodálatos lelki élményeket élek meg, melyeket kifejező szavak talán nincsenek is. “Rózsaszínű lebegéssel” írható le leginkább.
  Olyan végtagfájdalommal érkeztem a ZYO-ra, amely egy tízes skálán 8-as erősségű volt. Bevallom, küzdöttem, hogy egyáltalán ülni tudjak a széken, miközben az önvalóról hallgattalak.
  Kedvesen próbáltál rávezetni, hogy ez a testem jelzése, amely megtanít arra, hogy ne azonosuljak a testemmel sem, és az elme játékával sem. Keressem csak a szemlélőt, aki mindezt látja. A szépséges lelki élmények előterében éreztem, ahogy a fájdalom kicsit elmozdul, szubtilis részeire esik szét. Még ott gomolyog ugyan, a test szenved, de elindult egy folyamat. Reggelre a 8-as fájdalom már ötösre mérséklődött. Próbálgattam, figyelgettem, hogy változik-e, amitől tényleg, kicsit hullámzott az erőssége, de már nem korlátozott a napi rutin végzésében. Másnap gondoskodó szeretettel felhívtál telefonon, és kedvesen végig vetted velem újra, hogyan is nézzek a testemre az önvalómból?
  Ahogy én megtapasztalom önmagamat, ahogy bennem a hiedelmeim által kreált világ létezik és mozog, – mennyivel könnyebb ezt megélni, mint leírni!- további fájdalom parányok váltak szét és semmisültek meg.
  S ami a legfontosabb, hogy felismerésem által tisztul a kollektív tudat! Ha én megteszem az önismeretem, a saját lényegem megismerése felé a megfelelő lépéseket, úgy tisztul fel az egész emberiség számára, hiszen ebben az egységben élünk.
  Szeretettel köszöntelek
  I. Piroska

 4. Köszönöm Kata!
  Azóta is ülök az autóban és nem tudom abbahagyni a nevetést….. EZ ÓRIÁSI volt!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

 5. Az esemény után úgy éreztem szűk lett a bent lét és elmentem sétálni. Leírhatatlan érzések voltak vannak bennem. Hol sírtam hol nevettem! Ahhoz tudnám hasonlítani mikor egy börtönből szabadul az ember. Alig tudta a testem elviselni az érzéseket tág lett a terem mintha egyszerre láttam volna mindent és éreztem volna. Mindenben ott voltam az emberekben a madarakban a kövekben. Végtelen szeretetet érzek mindenki és minden iránt a tárgyak , állatok növények iránt is. Mindenkit és mindent szeretnék megölelni hogy tudja szeretem!
  Egyszerűen belül minden könnyű lett és minden félelmem elmúlt mindenről. Ami az elmémet egy kicsit megzavarta zavarja de lassan nyugszik ő is.
  Úgy érzem a nagy kép lassan össze áll és minden világos lesz. Érzékeltem kivüről magamat láttam a világot kint és bent egyszerre.
  Tudom most már miért vonzott az univerzum mióta tudom az eszem. Most is oda vágyom a végtelenbe de mellette van egy nagy szeretettem e világ felé. Csodálatos a föld és csodálatosak az emberek és minden ami rajta van.
  Bármilyen élet helyzetbe kerültem mindig is szeretem az életet. De ez a megtapasztalás nincs hozzá fogható.

  Köszönöm neked és a Teremtőnek hogy felismerhettem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 2 =