Naturmagazin
Kezdőlap | Események | ZYO Előadások Tréningek Meditációk Satsangok 2018

ZYO Előadások Tréningek Meditációk Satsangok 2018

Theta Healing Bemutató

Mit jelent a ZYO Előadások Tréningek Meditációk Satsangok?

Önmegvalósító, önfejlesztő tréningek, interaktív előadások meditációs és tréning elemekkel, satsangok. Tudatossá teszik a tudatalattit és a tudatfölöttit. Összhangot teremtenek az emberi és az isteni Én között, hogy újra Egy-séget alkothassanak. Támogató közeget jelentenek  ahhoz, hogy élhessünk akként az Önvalóként, akik valójában vagyunk. Rámutatnak a Tiszta Tudatra, a Tiszta Létezésre, hogy beleszerethess abba, aki valójában vagy.

Az előadások nem igényelnek semmilyen előzetes tudást, ThetaHealinget sem, bár utóbbit használjuk feloldáshoz, ahol és amikor helye van.

Minden előadás a jelenlevőkre (igényeikre) “szabott”, ahogy a bemutatók is.

ZYO Élet a mindig minden Jó-ban – Előadás, Satsang

Lelkünk végső célja, hogy visszatérhessen az Egységbe. Ez a mély, tudatalatti érzet hajt bennünket Önmagunk megismerésében és fejlesztésében és érezteti velünk, hogy még mindig nem vagyunk eléggé Önmagunk. Mikor felismerjük kik vagyunk valójában és megéljük annak a leolvadását, amik nem vagyunk, akkor Mindig Minden Jó. Függetlenül a körülményektől, mindentől és mindenkitől, feltételek nélkül, állandóan, elveszíthetetlenül. A Satsang azt jelenti együtt a legfelsőbbel.

Ezen az eseményen együtt vagyunk a legfelsőbbel, a legbelsőbbel, a legmélyebbel, a legősibbel, a létezésünkkel. Van benne előadás, felismerések, tapasztalás, kérdések-válaszok, meditáció, de ezek nem határozzák meg az eseményt. Minden spontán történik, ahogy a jelenlevőknek pillanatnyilag, kimondva vagy kimondatlanul a legjobb, hogy élhessék Isteni Önvalójukat.

A részleteket itt találod: Mindig minden jó -Túl az elmén Önvalóként

Időpont: Dec. 29.-én 16.30-kor  (kb. 1,5 óra)

Helyszín: XI. ker. Budapest, Bartók B. út 28. I.em/1., 3-as kapucsengő

Hozzájárulás: 3000 Ft

ZYO Teremtő Erő: Újévi Megújulás teremtő erőinkkel

Új év, új élet, ám a változtatni tudás alapja, hogy jól tudjuk használni a teremtő erőnket és hogy ne teremtsünk ellene az életnek. Sokszor sorsnak hisszük, kudarcnak véljük, ami történik, miközben valójában automatikus következménye a teremtő erő nem tudatos használatának. Teremtő ereje nemcsak a gondolatoknak van, bár ez a leginkább ismert. Ezúttal a gondolatokon kívüli teremtő erőkkel foglalkozunk és azzal, hogyan legyünk tudatosak a saját ellenteremtéseinkre, melyekkel magunknak gyártjuk a bajt (most még öntudatlanul). Részletek: Teremtő Erő: Megújulás

Időpont: Jan. 2-án 18.30-kor (1 órás)

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Hozzájárulás: 2500 Ft/fő

ZYO Hogy gyártsunk lelki problémát és hogy NE? – Van 1 órád a lelki békédért?

Mi kell ahhoz, hogy tartósan élhessünk lelki problémák nélkül? Egyszerű, könnyen megvalósítható, hazavihető fortélyok

Részletek: Hogy gyártsunk lelki problémát és hogy NE?

Időpont: Jan. 9-én 18.30-kor (kb. 1 óra)

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Hozzájárulás: 2500 Ft/fő

Jelentkezés

katalin.fekete@naturmagazin.hu vagy lentebb a Hozzászólások részben. A regisztrációról e-mailt kapsz, akkor is, ha a Hozzászólásokban jelentkeztél. Kérlek írásban jelentkezz, hogy tudjalak értesíteni a változásokról.

Ki vagyok?

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is!

Belső megtisztulás - tudatalatti mintázatok tisztító tüze

Belső megtisztulás – tudatalatti mintázatok tisztító tüze

Miért történik "rossz" velünk? Mitől és hogy szabadít meg, ami "rossz"? Mi a Lélek útján a belső megtisztulás folyamata? Tudat és tudatalatti összhangban.

Szeretet kapcsolatok - Kapcsolat méreg nélkül, feltétel nélküli szeretettel

Szeretet kapcsolatok – Kapcsolat méreg és feltétel nélkül

Valódi természeted és a szeretet feltétel nélkül. Mi és hogy mérgezi észrevétlenül a szeretet kapcsolatok tartósságát? Tényleg tudod mit érez a másik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.