Naturmagazin
Kezdőlap | ESEMÉNYEK | ZYO Életöröm – Jan. 8.

ZYO Életöröm – Jan. 8.

A ZYO Életöröm ezúttal az örömöt “veszi górcső alá”.  Ahogy a többi ZYO is – valódi lényedről, az Önvalóról szól. Lehet, hogy még nem tudod, nem érted, mégis az vagy. Valahol mélyen amögött az személyiség mögött, aminek hiszed magad, ott van az a csoda, az a teljesség, ami valójában vagy. Ez egy interaktív előadás, meditációs és tréning (gyakorlati) elemekkel, amely nemcsak ráébredni segít a valódi lényedre (ezért nem baj, ha még nem tudsz róla semmit), hanem segít az abban való mélyülésben is. Minden téma – a mostani is – az Önvaló nézőpontja szerint tisztázódik ki, nem az egó (a személyiség) szempontjából.

ZYO Életöröm

Mikor azért örülsz, mert történt valami, az nagyon jóóóó. Mégis, ez csupán pici szikrája az életörömnek. Mikor annak örülsz, hogy kaptál, nyertél, adtál valamit, az is nagyon jóóóó. Mégis, ez is csupán pici szikrája az életörömnek. Milyen hát, amikor nem szikrái vannak?

Milyen az életöröm egészében? Milyen, amikor nem az életöröm fogalmáról beszélünk? Milyen, amikor nem beszélünk róla, hanem tapasztaljuk és a lényünk mélységeivel “értjük”, ahelyett, hogy csak tudnánk? Milyen, amikor nem az életöröm fogalmai szerint tapasztalunk, hanem, aként, ami az életöröm?

Hogy és hol fojtjuk el a természetes örömöt? Miért teszünk ilyet, miközben örülni szeretnénk?

ZYO Életöröm- időpont

2019. január 8-án 18.30-kor

Hozzájárulás

3.000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

VÁLTOZÁSOK LEHETSÉGESEK, EZÉRT KÉRLEK ÍRÁSBAN JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, hogy értesíthesselek erről.

További előadásokat itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Korábbi események videóit itt találod.

 

Nézd meg ezt is!

A jó csak illúzió? Tudatalatti gátló hitrendszer

A JÓ csak illúzió lenne? Tudatalatti hitrendszer, ami gátol a jó-ban

Miért nem vesszük észre, ha gátoljuk magunkat a jóban? Hogy alakul ez ki? A jó csak illúzió lenne? Honnan tudható ennek igazsága vagy hamissága?

ThetaHealing Élő Bemutató - ZYO Újévi megújulás

ZYO Újévi megújulás – Jan. 3-án

Új év, új élet. Nem csupán üres fogadalom. Hogy lehet kiszállni a múlt mókuskerekéből? Hogy lehet mást választani, mint amit eddig? Hogy lehetne igazán megújulni?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.