Naturmagazin
Kezdőlap | THETA HEALING | ÖNFEJLESZTÉS THETÁVAL | Vonzó rezgés – Milyen rezgést bocsátunk ki magunkból?
ThetaHealing videók

Vonzó rezgés – Milyen rezgést bocsátunk ki magunkból?

A világunkban minden rezgésekből, meg hangokból áll, vagyis egyfajta frekvenciával rendelkezik. Ahogyan érezzük magunkat, amiket gondolunk, az határozza meg, hogy milyen frekvenciát pulzálunk kifelé magunkból. Ennek megfelelően olyan eseményeket, embereket vonzunk magunkhoz, amilyen frekvencián mi magunk rezgünk.

Mitől függ? – Vonzó rezgés vagy taszító

Ha körülöttünk boldog, energiától pulzáló, ötletekkel teli kreatív emberek vannak túlnyomó részben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mi magunk is harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel egyaránt.

Ha bosszúságok történnek velünk, kiabáló, problémás emberek érkeznek hozzánk, akkor nagy valószínűséggel mi magunk sem vagyunk teljesen békében magunkkal.

A körülöttünk lévő emberek mindig tükröt tartanak számunkra, megmutatják belső világunk finom rezdüléseit. Ha nem tetszik nekünk a tükör, akkor érdemes tudatosan alakítani a gondolatainkat, megemelni a saját frekvenciánkat, javítani a kisugárzásunk minőségét.

Technikák a vonzó rezgés érdekében

Sokféle technika lehetséges, amivel el lehet érni a kívánt javulást. A teljesség igénye nélkül az egyik leghatásosabb mód a pozitív gondolati programozás.

Minden ember elméjében folyamatosan pozitív és negatív gondolatok bukkannak fel.

Vonzó rezgés - Milyen rezgést bocsátunk ki magunkból?

A szent ember és a vonzó rezgés világa

Egy szent ember semmilyen figyelmet, energiát nem ad az ilyen gondolatoknak, így nem is gyengítik a rezgésüket a felbukkanó negatív gondolatok. Tökéletes pozitív erő, jókedv áramlik belőlük.

Egy átlagos, gondokkal teli ember elméjében is vegyesen ébrednek a pozitív és negatív gondolatok, de ők sokszor órákon, napokon, éveken keresztül nem engedik tovább a negatív gondolatokat, érzéseket, szorosan csüngenek rajtuk. Így végül ha ilyen emberrel találkozunk, aki csak a problémája részleteit, a negatív gondolatainak a hullámzását hozza számunkra, hosszan nem akarunk vele időzni.

Ha észrevesszük, hogy hozzáragadtunk egy negatív gondolathoz, vagy történethez, akkor tudatosan megtehetjük, hogy helyettesítjük ezt a gondolatot, érzést egy pozitív, erőt adóval, és rögtön jobb lesz a közérzetünk.

Dr. Szabó Anikó  okl. vegyészmérnök, környezettudományi PhD doktor, minősített vezető jógaoktató

Nézd meg ezt is!

ZYO Félelem nélkül: oldó program az Önvaló terében

ZYO Félelem nélkül: oldó, önfejlesztő esemény az Önvaló terében, Szept. 29.

Kemény, nehéz téma ez, könnyedén és örömtelien. Felszabadító, tehermentesítő program, ami visszavezet a Forráshoz. Vajon hova jutsz mikor felszabadulsz a félelmek alól? ZYO félelem felszámoló program, hogy megtapasztalhasd.

ThetaHealing videó: félelem, döntés, tudatalatti hatása az életünkre, blokkoldás egyedüllétre, magzatkori hatásra, ThetaHealing bemutató és ThetaHealing meditáció

ThetaHealing videó 2: Félelem, döntés, tudat fejlődés és blokkoldás: magány, magzatkor

Hogyan lesz egy magzatkori hatásból felnőttként párkapcsolati magány a tudatalattiban eltárolt információk miatt? Hogyan alakítja a félelem az életünket a tudatalattiból? Hogyan "automatizál" a tudatalatti? Hogy hat a döntésünkre? Hogyan fejlődik tudat onnan, hogy úgy hisszük a sors irányít minket?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − 4 =