Naturmagazin
Kezdőlap | SZAKEMBEREK | Fitoterapeuta | Virágh Júlia természetgyógyász

Virágh Júlia természetgyógyász

ThetaHealing videók

Virágh Júlia természetgyógyász, fitoterapeuta, reflexológus, íriszdiagnoszta vagyok. 1986 óta dolgozom természetgyógyászként. Elérhetőségem telefonon: 

+36 20 961 9918

Az egyik leghatékonyabb természetgyógyászati állapotfelmérő módszernek – az orvosi diagnosztizálás mellett – a íriszdiagnosztikát (hivatalosan: írisz állapotfelmérés) tartom sok éves jó tapasztalataim miatt és mert jól használható prevenciós céllal.

Írisz állapotfelmérést Oroszországban tanultam, mert sok évvel ezelőtt itt volt a legmagasabb színvonalú képzésre lehetőségem. Természetgyógyász vizsgáimat a Gyemszi-ETI-nél tettem le.

A gyakorlatomat az Ormos Intézetben szereztem, ahol 8 évig dolgoztam. Mély tisztelője és jó ismerője vagyok a gyógynövényeknek, fitoterapeutaként alkalmazom őket és eredményességüket több mint 20 éve látom.

Jó eredményeket tapasztalok köpölyözéssel, Moxa terápiával, akupresszúrával és Bach virágterápiával is.

Küldetésem

a hozzám fordulók egészségének természetes módszerekkel történő segítése, a betegségek megelőzése, gyógyulásuk elősegítése, támogatása.

Elérhetőségem

Virágh Júlia

Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete

Budapest, II. Árpád Fejedelem útja 3-4

Tel: +36 20 961 9918

Nézd meg ezt is!

Nagy Margit Naturmagazin

Nagy Margit természetgyógyász, nyirokmasszőr

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta vagyok. Hitem szerint a szeretet a Világegyetem összetartó ereje, maga az Isteni forrás energia, az egészség éltetője. Ahol szeretet van, ott Születés, Növekedés, Épülés, Gyógyulás, Élet van. Én arra tettem fel az életem, hogy szeretettel segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében. Fő területem a nyirokmasszázs és a "baba projektek" támogatása.

Kovács József

Kovács József természetgyógyász, reflexológus

A természetes gyógymódokhoz családi hagyomány fűz. 2006 óta segítem az emberek öngyógyítását természetgyógyász, reflexológusként. Emellett reiki-mester tanár, pszichoterapeuta és svéd masszázs tudásomat is felhasználom a hozzám fordulók javára. Telefon: +36 70/ 327 5753 Cím: Budapest, Állomás u. 17.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.