Naturmagazin
Kezdőlap | Események | Túl a Theta Healingen is: Élet a Mindig Jóban: Előadás Szept.28.

Túl a Theta Healingen is: Élet a Mindig Jóban: Előadás Szept.28.

Theta Healing Bemutató

Mi kell ahhoz, hogy minden annyira jó legyen, hogy már ne kelljen magunkon dolgozni? Mi kell ahhoz, hogy állandóan jó legyen minden és ne kelljen tartanunk ennek elvesztésétől? Állandó öröm, boldogság, elégedettség, teljesség, szabadság? Ráadásul nem kell fenntartani, “karban tartani”. Mikor érhetjük el mindezt? Mitől függ? Meddig tart?

A túl a Theta Healingen is és minden más módszeren is azt jelenti minden kész és tudom, ez most még képtelenségnek tűnik és mégsem az. Meg fogod érteni miért. 

Túl a Theta Healingen is

Érezd meg a benned levő igaz, természetes valódat és többé nem a legjobb magad akarsz lenni 🙂 . Ha eljössz megérted miért.

Nézd meg jól ezt a képet. Mit látsz rajta a fán kívül? Kérlek jegyezd meg jól a képet és hozd el magaddal :), segíteni fog neked.

Az előadás gyakorlati részt is tartalmaz, használjuk a Theta Healing módszerét, hogy túllépjünk magán a Theta Healing-en is, egy magasabb (kiterjesztett) tudatállapotba, ami onnan nézve valójában már nem is tudatállapot, egyszerűen csak megvilágosodás.

A saját tapasztalataimat osztom meg veletek úgy, hogy nektek is lehetőségetek legyen így élni. Mert ez többé már nem Buddha, Jézus vagy Krisna kiváltsága, hanem mindnyájunk számára elérhetővé vált.

Így tudod eldönteni, neked szól-e ez az előadás

Az elméd helyett ezúttal a szívedre hallgass. Ha szívedből jövő ÉRZÉS (nem gondolat) ide vonz, gyere. Az előadás a szívednek szól, nem az elmédnek, azon túlmutat 🙂 .

Van-e előfeltétel?

Nincs, nem kell hozzá Theta Healing tudás sem.

Időpont

Szept. 28-án 18.30-tól, kb. 2 órás időtartammal

Későbbi időpont: Okt. 30-án és nov. 27-én

Ár

5000 Ft/fő

Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. ker, Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Jelentkezés nálam

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár, konzulens

Kérlek regisztrálj e-mailben vagy itt a Hozzászólások rovatban, hogy a helyed biztosított lehessen. Mail címem: katalin.fekete@naturmagazin.hu

Nézd meg ezt is!

Intuitívan a bőség terében - Theta Healinggel és azon túl

Intuitívan a bőség terében – Előadás Theta-val és azon túl: Szept. 27.

Hogy használjuk az intuíciónkat anyagi kérdésekben és hogy ne? Hogy lesz nem kérdés az anyagi kérdés? Lelki eredet az anyagiak mögött.

Szabad akarat - Illúzió vagy valóság?

Szabad akarat – Illúzió vagy valóság?

Fix-e az életutunk? Miért tűrik ezt a sok rosszat az égiek? Ki akadályoz minket? Átlátunk-e az elme korlátján? Ha van, ha nincs szabad akarat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.