Naturmagazin
Kezdőlap | Események | Tudatalatti és tudatfölötti: Előadások, Theta Healing Előadások 2017.

Tudatalatti és tudatfölötti: Előadások, Theta Healing Előadások 2017.

Theta Healing Bemutató

Használjuk a tudatfölötti szintjeit is és a tudatalatti szintjeit (Theta Healing) is magához a feloldódáshoz. Az előadások nem igényelnek semmilyen előzetes tudást, Theta Healinget sem.

Minden előadás a jelenlevőkre (igényeikre) “szabott”, ahogy a bemutatók is.

Tudatalatti és tudatfölötti Előadások

Teremtsük vagy ne teremtsük a jövőnket? Tudatalatti és tudatfölötti

A jövő a tudatfölötti áramlatában. Ellenállás az áramlatban. Kinek a célja valósul meg? Szabad akarat szerint valósulnak meg a szándékaink? Mi a hatása elménk kivetítéseinek? Hagyjuk-e lenni a dolgokat vagy tegyünk/teremtsünk a jövőnkért? Változás vagy változatlanság? A jövő fölötti aggodalom vagy a teremtő erőnk teremti a jövőnket? Oldjuk a teremtő erődet blokkoló tudatalatti hitrendszereidet is.

Felkészülünk a nov. 10-i 10 milliószoros nap teremtő erejére.

További részletek még: Teremtsük vagy ne teremtsük a jövőnket? Tudatalatti és tudatfölötti Előadás: Nov. 8.

Időpont: Nov. 8-án 18.30-kor (1 órás)

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Ár: 2000 Ft

Boldog párkapcsolat és hiánya: A tudatalatti és tudatfölötti hatásában

Mi befolyásolja szerelmet és annak hiányát? Többet képzelünk bele az alakuló/meglevő kapcsolatunkba vagy a valóságot látjuk? Hogy maradhatna elmúlhatatlan? A szerelem “életciklusai”: Átmegy-e a szerelem szeretetbe és elmúlik-e a szeretet is? Hormonkoktél vagy több annál? Mi történik magasabb tudatszinteken a szerelemmel? Ez mennyire meghatározó? Maradhat-e a kapcsolat, ha az útjaink eltérővé válnak? Ragaszkodás, kötődés, birtoklás a miénk vagy szeretet? Sors, karma vagy tudatalatti hitrendszer? Miért nem jön Ő és mi kellene, hogy jöjjön? Félelem a kedves elvesztésétől, a megcsalástól, a párhuzamos kapcsolatoktól. Mit kezdjünk a féltékenységgel?

Időpont: Nov. 15-én 18.30-kor (2 órás)

Későbbi időpontok: 2018-ban

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Ár: 5000 Ft

Elengedés titkai – Tudatalatti és tudatfölötti szinteken

Mondani könnyű, megtenni sokszor képtelenség. Az abbahagyás is elengedés és a kettő szorosan összefügg. Nagy erejű mögöttes tudatalatti hitrendszereket takarnak, amik sorssá alakítják azt, amit nem akarunk. Hogy engedjük el a veszteséget, az elhagyottságot, a szeretet igényt, a szeretett személyt, vágyat, akarást, a bánatot, az aggódást, a félelmet, azt, hogy nem hiszünk magunkban, a megfelelési vágyat, a kudarc fájdalmát, az eredménytelen reménykedést, stb.? Kevés embernek elég csupán a tudatos döntés erről. Hogy hat a tudatalatti és a tudatfölötti a tudatos elhatározásainkra? “Ránézünk” tudatfölöttiből a tudatalattira :). Mi a titka a “sikeres” elengedésnek?

Időpont: Nov. 22-én 18.30-kor (1 órás)

Későbbi időpontok: 2018-ban

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Ár: 2000 Ft

Élet a mindig minden Jó-ban

Saját tapasztalás útján nézzük meg kik vagyunk valójában. Ki az, aki több, mint csupán test-elme? Magunk győződünk meg róla, hogy tényleg minden jó-e itt? Hogyan maradhatunk mindig azok, akik valójában, természetesen vagyunk, ahelyett, akinek most hisszük magunkat? Mikor meglátod természetes Önmagad, akkor azt is megérted miért múlik el a szüksége még a Thetázásnak (és más módszereknek) is. Előadás, ami nem egy szokványos előadás, hanem erős támogató energetikai közeg ahhoz, hogy segítsen visszavezetni a természetes önmagadba, aminek természete a Mindig Minden magától Jó. A részleteket itt találod: Mindig minden jó -Túl az elmén: Előadás, Satsang Nov. 29.

Időpont: Nov. 29-én (2 órás)

Későbbi időpontok: nov. 29-én, dec. 19-én

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Ár: 5000 Ft

Szeretni és szeretve lenni: Karácsonyi Előadás

Megfigyeljük a szeretet tudatfölötti szintjét és feloldódnak a tudatalatti akadályai. A szeretet a lényed illata, de hogy illatozhatna, ha önmagad iránt rejtetten nem táplálódik a szereteted? Ha “célja”, szándéka van a szeretetednek, akkor az nem szeretet illatot áraszt, hanem befolyásolni akarást. Hogy érezhetnék mások a szereteted illatát, ha nem azt árasztod, pedig azt hiszed azt árasztod? Hiába a tudatos döntés, mégsem “sikerül” szeretve lenni. A mindenség szeretet “hálója”, szeretet tere lásd meg itt és most Te magad, ki vagy benne. “Áramlás a szeretet hátán” személyhez való kötődés nélkül. Túl a szívedbe szorított szereteten is :).

Időpont: Dec. 12-én (2 órás)

Későbbi időpontok: 2018. karácsonya és más formában

Helyszín: BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100.

Ár: 5000 Ft

Jelentkezés az előadásokra

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Ha szeretnéd tudni mi a Theta Healing és megnéznél egy bemutatót, itt találod.

Ha már végeztél tanfolyamot és kiegészítő megoldásokat keresel, itt találod.

Bármi kérdésed van, vagy konzultációra jönnél keress bátran.

Fekete Kata, természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is!

Meg akarjuk oldani a megoldhatatlant? - A siker érzés nyomában

Meg akarjuk oldani a megoldhatatlant? – A siker érzés nyomában

Tudsz-e örülni minden megoldódásnak? Észreveszed-e? Íme hol rontjuk el és mi a szerepe az elme természetének ebben. Tudod-e mennyivel elégedettebb lehetnél?

Elengedés titkai - Tudatos döntéssel nem igazán megy

Elengedés titkai – Tudatosan nem elég: Theta Healing Előadás Nov. 22.

Miért küzdünk ugyanazzal éveken át? Mi köze a meg nem oldódó dolgainknak az elengedéshez? Hiába a tudatos döntés az elengedésről, mégsem megy, miért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.