Naturmagazin
Kezdőlap | CSALÁD | CSALÁDI LÉLEKMEZŐ | ThetaHealing videó 2: Félelem, döntés, tudat fejlődés és blokkoldás: magány, magzatkor

ThetaHealing videó 2: Félelem, döntés, tudat fejlődés és blokkoldás: magány, magzatkor

Ez a ThetaHealing videó 2 egy ThetaHealing bemutató felvétele. Ezért szó van benne olyasmiről is, ami spontán felmerült a hallgatóság igényeként és persze szó van magáról a ThetaHealing-ről is :).

Hogyan lesz a tudatalatti tartalmából életesemény? Hogyan alakítja a félelem érzés (a rejtett is) az életünket? Hogyan “automatizál” a tudatalatti? Hogyan jönnek létre a tudatalattiban a blokkjaink, amik miatt nem tudunk változtatni, pedig szeretnénk? Hogyan lehet feloldani ezeket akkor is, ha már mindent megpróbáltunk és nem ment?

Hogyan fejlődik és hová a tudat onnan, hogy úgy hisszük a sors irányít minket?

Hogyan lesz egy magzatkori hatásból felnőttként párkapcsolati magány a tudatalattiban eltárolt információk miatt? Ezt a konzultáció során láthatod meg, ahogyan azt is, hogy ráadásul ez a felszínen, a jéghegy csúcsán önbizalomhiányként észlelődik. Láthatod, ahogy egyre mélyebbre jutunk a tudatalattiban és ahogy végül megtörténik a feloldódás. Láthatod, ahogyan egy nem logikus összefüggés sor is feltérképezhető a tudatalattiban, ami bizony nem mindig logikus :).

Ez a konzultáció “véletlenül” pont az előző ilyen videóban látható konzultáció (Egyedüllét) folytatása, annyira, hogy az előző videóban szereplő kliens itt volt a közönség soraiban és megerősítette ezt, ahogy a kapcsolódó oldódást is, ami nála végbement a felvétel közben. Itt találod az “1. részt”.

A videó végén pedig izgalmas kérdésekre válaszolok, mint pl. a szeretet és manipuláció vagy a jó döntés, miközben a tudatalatti tartalma meghatározza a döntést úgy, hogy nem is tudunk róla :).

Hogyan érdemes használni a videót?

Ha bármivel rezonálsz a videó nézése közben, csak hagyd, hogy benned is feljöjjenek a kapcsolódó információk és hagyd, hogy oldódhassanak a blokkoldási résznél (és ehhez mondj Igen-t, hogy kifejezd szabad akaratod). Ne csak a szavakra fókuszálj, engedd bele magad az egész energiájába és csináld végig a Theta meditációt.

A ThetaHealing videó 2 technikai információi

A hang helyenként lehet halk (még nincs mikrofonom), de remélem így is hasznát veszed a videónak.

Van, ahol lassúnak tűnik a haladás vagy a beszédem :). Ez nem véletlen :). Nem a tempó a cél, hanem az oldódás, amihez a felismerésen, megértésen át vezet az út. A tempó pedig automatikusan igazodik az összes jelenlevő kapcsolódó igényéhez, ami – nem tudatosan – árad ilyenkor energetikai formában. Nem a szavak a lényeg, hanem a mögötte áramló energiák :), bár tudom ez sokak számára hihetetlen 🙂 lehet.

Javaslom, amikor nézed a videót, te se siess, mert ha így teszel “mélyen” fog hatni a videó. Ha pedig csak felszíni tudásként jut el hozzád, akkor épp a lényeget veszíted el :).

Ha szeretnél értesülni a további videókról, eseményekről, cikkekről, kérlek iratkozz fel Hírlevél itt a Naturmagazin.hu-n (jobb oldali sáv számítógépen) és figyeld, hogy ne kerüljenek spam-be a levelek :).

Itt megtalálsz, ha meg szeretnéd ezt tanulni vagy ha szeretnél ilyen tudatalatti szintű blokkoldást kérni:

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

ThetaHealing Tanfolyamról részletek:

ThetaHealing alap tanfolyam – Te Vagy a kulcs – Szept. 20.

További események, előadások:

http://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/

Váljon a videó a legjavadra, szolgáljon a legjobban.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is!

Theta állapot Theta agyhullám - Tényleg csak ennyik vagyunk?

Tényleg csak ennyik vagyunk? Videó személyiségen túli lényünk felfedezéséhez

A személyiség nézőpontja olyan, mint egy kulcslyuk, amin át a tiszta Tudat, az Önvaló (Isteni Én, Buddha Én, Jelenlét, stb.) nézi a világot. Vajon tényleg csak ennyik vagyunk? Tényleg megelégszünk a kulcslyukkal? Milyen a világ, ha a kulcslyuk helyett inkább kinyílik az ajtó?

A testi fájdalom így születik, ha nem tudunk önmagunk lenni

A testi fájdalom így születik, ha nem tudunk önmagunk lenni

Bármit hiszünk magunkról, bármilyen elképzelésünk van magunkról az nem lehetünk mi, legfeljebb csak hit, elképzelés. Fáj másnak lenni, mint önmagunk? Testi fájdalom születik belőle, íme.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.