Naturmagazin
Kezdőlap | UNIVERZUM | Megvilágosodás - ébredés | ThetaHealing konzultáció videó: Bizonytalanság, Nem képes, Önvaló

ThetaHealing konzultáció videó: Bizonytalanság, Nem képes, Önvaló

Ez a ThetaHealing konzultáció bizonytalanság témáról szól elsősorban. Hogy tud összekapcsolódni a bizonytalanság érzés, a nem vagyok képes érzés, a sosincs vége érzés a szüléssel és az üzleti sikerekkel? Tudatalatti szinten. Innen blokkol. Hogy jön ide az Önvaló? Úgy, hogy azok vagyunk, csak nem vesszük észre és íme, mikor mélyen vagyunk a tudatalattiban egyszercsak feldereng, hogy van valami, ami figyeli az egészet és nem érintett általa és nem bizonytalan. Ez az Önvaló. 

Hogy használd a ThetaHealing konzultáció bizonytalanság témájú videóját?

Ez egy eredeti ThetaHealing konzultáció video felvétele, ahol a tudatalatti szintről érkezik a felismerés érdekes összefüggésekkel. A tudatalatti tartalma és összefüggései nem mindig logikusak!

Míg hallgatod, lehet, hogy vele rezegsz a videóval. Ha figyelemmel nézed te is képbe kerülsz a saját tudatalattiddal. Ilyenkor benned is oldódnak az oldódnivalók és felismeréseid születhetnek. Hagyd, hogy így legyen és tudd, hogy a felismeréssel elengedődik az, aminek el kell engedődnie. A blokkoldó letöltéseket is tudod használni, ha a videó “veled rezeg”. Kissé halk, bocs érte, viszont hasznos :), ami veled rezeg, ami megérint az nálad is oldódik közben. Ha kéred a letöltéseket mondj, írj Igen-t és mennek neked is.

Ha szeretnél élőben résztvenni ThetaHealing bemutatón, ahol ilyen konzultációt is láthatsz, sőt alanya is lehetsz, itt találod az aktuális időpontot.

Négyszemközti konzultációval, tanfolyammal kapcsolatban keress meg:

Nézd meg ezt is!

Elmúlás - ezek mind fölösleges félelem keltő gondolatok: Tényleg kellenek neked?

Elmúlás – ezek fölösleges félelemkeltő gondolatok: Tényleg kellenek neked?

A tényeken nem segít, de a lelki békéden igen. Íme néhány gondolat típus, amit fontos elengedni. Az elmúlás, halottak napja alkalmából szeretettel.

Szükség alapú gondolkodás - rejtett bőség gát a tudatalattiban

Szükség alapú gondolkodás = rejtett bőség gát

A szükségleti határ a történelemből rögzült és irányít a tudatalattiból ma is. Bőség gát, ami rejtőzik. Milyen az élet korlátok nélküli bőség természete?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.