Naturmagazin
Kezdőlap | THETA HEALING | BETEGSÉGEK THETÁVAL | ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam – Aug. 13-14.

ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam – Aug. 13-14.

ThetaHealing videók

A ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam a “koronája” az Alap és a Haladó tanfolyamoknak. Ez teszi lehetővé, hogy igazán profivá válhass – megfelelő gyakorlás mellett – a ThetaHealing módszer használatában és ezzel együtt életed gyors, hatékony, eredményes változtatásaiban is a személyiséged szintjén, a tudatalattid szintjén. Emellett, ha konzulensként szeretnél dolgozni, akkor szinte elengedhetetlen ez a tanfolyam, hisz másoknak is sokkal jobban fogsz tudni segíteni. 

Ha még nem találkoztál ezzel a módszerrel: Olvasd el mi ez.  A módszer szíve-lelke az Ásás technika, mely lehetővé teszi, hogy a tudatalatti szintjén tárjuk fel életünket öntudatlanul, rejtetten, észrevétlenül blokkoló meggyőződéseket, hitrendszereket, programokat. Egészen a legmélyebb gyökerükig hatolunk és gyökerestül oldjuk fel őket a ThetaHealing módszer segítségével. Ha szeretnél ThetaHealing vidókat látni bemutatóval, konzultációval, meditációval, stb, akkor nevemnél található linken át eléred őket a bemutatkozó oldalamon.

Számomra az Alap és a Haladó tanfolyam lehetővé tette, hogy életem bármely elakadása, problémája esetén ne kelljen hónapokig, évekig beragadva lennem ezekben a helyzetekben, az Áss Mélyebbre pedig ezt is lerövidítette. Egy-egy korábban 3 hétig történő ásás (a megoldódásig) lerövidült 5-10 percre, míg az ügyek teljes megoldódása pár napra, kivételesen komoly helyzetekben pedig 1-2 hónapra. Igaz, ehhez a rengeteg gyakorlás is kellett :).

Ha pedig a ThetaHealing technika sok-sok életterületet átfogó további tanfolyamaira szeretnél továbbmenni, azok feltétele is ez a tanfolyam.

Miről szól a ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam?

 • Gyors segély Ásás
 • 8 Ásás technika
 • Energia tesztek finomítása, mélyítése
 • Ásás technikák finomítása, mélyítése
 • Erényekkel végzett munka
 • Gyökérproblémák leolvasása
 • Minden technika begyakorlása
 • Bemutató ásások
 • Önásás
 • Tippek, ötletek hogy hogyan csináld gyorsan, hatékonyan, eredményesen
 • Sok-sok gyakorlat.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ként jól felkészült legyél ebben az alapvető technikában és hogy szilárd alapjaid legyenek hozzá. Magabiztosságot ad, amely szükséges ahhoz a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit áshatod ki. Anélkül ugyanis, hogy sikeresen beazonosítanánk a fő és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

A ThetaHealing technika a tudatalatti hit és érzelem munka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást, ebben mélyülünk el.

Időpont

2018. Augusztus 13-14.

Feltétel

ThetaHealing Alap és Haladó tanfolyami végzettség. A tanfolyam előtt mindkettő elvégzésére van lehetőséged.

Helyszín

Várhatóan a Balaton, de ha Budapestet választanád inkább, kérlek jelezd.

Ár

Kérlek jelentkezz érte, mert ösztöndíjat és a 3 tanfolyamra történő együttes jelentkezés esetén további kedvezményt is kaphatsz.

Ki vagyok? 

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

E-mailben a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen vagy lentebb a Hozzászólásokban.

Nézd meg ezt is!

Sokat küzdesz? Minden olyan küzdelmes, nehéz? Mindenkivel harcolni kell?

Sokat küzdesz? Minden olyan küzdelmes, nehéz? Mindenkivel harcolni kell?

Miért kell folyton küzdeni? Miért harcolok az emberekkel? És önmagammal? Miért nem lehet az, hogy csak úgy elérjek valamit, könnyedén, küzdelem nélkül? A válasz a magyarság kollektív tudatalattijában keresendő, íme....

A szív tudatossága és "agya" - Mit mondanak az új tudományos kutatások?

A szív tudatossága és “agya” – Mit mondanak az új tudományos kutatások?

Sokan hiszik, hogy a tudatosság csak az agyban keletkezik. A legújabb tudományos kutatások azt sugallják, hogy a tudat az agyból és a testből együttesen megjelenik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.