Naturmagazin
Kezdőlap | THETA HEALING | BETEGSÉGEK THETÁVAL | ThetaHealing Áss Mélyebbre Intenzív tanfolyam – Aug. 13-14.

ThetaHealing Áss Mélyebbre Intenzív tanfolyam – Aug. 13-14.

ThetaHealing videók

A ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam a “koronája” az Alap és a Haladó tanfolyamoknak. Ez teszi lehetővé, hogy igazán profivá válhass – megfelelő gyakorlás mellett – a ThetaHealing módszer használatában és ezzel együtt életed gyors, hatékony, eredményes változtatásaiban is a személyiséged szintjén, a tudatalattid szintjén. Emellett, ha konzulensként szeretnél dolgozni, akkor szinte elengedhetetlen ez a tanfolyam, hisz másoknak is sokkal jobban fogsz tudni segíteni. 

Ha még nem találkoztál ezzel a módszerrel: Olvasd el mi ez.  A módszer szíve-lelke az Ásás technika, mely lehetővé teszi, hogy a tudatalatti szintjén tárjuk fel életünket öntudatlanul, rejtetten, észrevétlenül blokkoló meggyőződéseket, hitrendszereket, programokat. Egészen a legmélyebb gyökerükig hatolunk és gyökerestül oldjuk fel őket a ThetaHealing módszer segítségével. Ha szeretnél ThetaHealing vidókat látni bemutatóval, konzultációval, meditációval, stb, akkor eléred őket a bemutatkozó oldalamon.

Számomra az Alap és a Haladó tanfolyam lehetővé tette, hogy életem bármely elakadása, problémája esetén ne kelljen hónapokig, évekig beragadva lennem ezekben a helyzetekben, az Áss Mélyebbre pedig ezt is lerövidítette. Egy-egy korábban 3 hétig történő ásás (a megoldódásig) lerövidült 5-10 percre, míg az ügyek teljes megoldódása pár napra, kivételesen komoly helyzetekben pedig 1-2 hónapra. Igaz, ehhez a rengeteg gyakorlás is kellett :).

Ha pedig a ThetaHealing technika sok-sok életterületet átfogó további tanfolyamaira szeretnél továbbmenni, azok feltétele is ez a tanfolyam.

Miről szól a ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam?

 • Gyors segély Ásás
 • 8 Ásás technika
 • Energia tesztek finomítása, mélyítése
 • Ásás technikák finomítása, mélyítése
 • Erényekkel végzett munka
 • Gyökérproblémák leolvasása
 • Minden technika begyakorlása
 • Bemutató ásások
 • Önásás
 • Tippek, ötletek hogy hogyan csináld gyorsan, hatékonyan, eredményesen
 • Sok-sok gyakorlat.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ként jól felkészült legyél ebben az alapvető technikában és hogy szilárd alapjaid legyenek hozzá. Magabiztosságot ad, amely szükséges ahhoz a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit áshatod ki. Anélkül ugyanis, hogy sikeresen beazonosítanánk a fő és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

A ThetaHealing technika a tudatalatti hit és érzelem munka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást, ebben mélyülünk el.

Kevés elmélet és sok-sok gyakorlat lesz, hogy finomodhasson a techikád és rájöhess, hogyan lehet könnyedén csinálni. Na és persze, hogy jó sokat tudj feloldani magadon.

Időpont

2018. Augusztus 13-14. E két napon egész napos lesz az Áss mélyebbre (a szokott napi 6 óra helyett), 13-án közös esti programmal (nem kötelező) ahol kötetlenül és spontán folytatjuk az önmunkát, az élet támogatását is felhasználva. 

Feltétel

ThetaHealing Alap és Haladó tanfolyami végzettség.

Helyszín

BIJO Energia Központ Budapest XIII. ker, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem. A közös program helyszíne szervezés alatt áll.

Ár

400 USD Ft-ban. Az árból ösztöndíjat kaphatsz.

Ki vagyok? 

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

E-mailben a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen vagy lentebb a Hozzászólásokban.

Nézd meg ezt is!

Önmagadért szeretnek? Szeretnéd, ha így lenne?

Önmagadért szeretnek? Szeretnéd, ha így lenne?

Tudd meg, amit nem tudtál :). Blokkol és nem tudsz róla. Nézd meg, mire nem gondoltál volna. Találd meg mi tévő legyél. Hajmeresztő igazság arról, hogy Önmagadért szeretnek és arról, hogy tényleg ezt akarod-e?

Guru Purnima és teljes holdfogyatkozás - Elme és Önvaló

Guru nap és teljes holdfogyatkozás ma – Elme és Önvaló

A Guru Purnima és teljes holdfogyatkozás sokszintű összhangja, ami különleges együttállás és Téged támogat, ha nem siklasz el fölötte. Légy az, ami valójában VAGY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.