Naturmagazin
Kezdőlap | THETA HEALING

THETA HEALING

ZYO Idő és időtlenség – A Minden Jó forrása: 1,5 óra a Mostban jan. 23.

ZYO Idő és időtlenség - A Most időtlen pillanata és a valódi természeted

A ZYO Idő és időtlenség c. esemény egy interaktív előadás, meditációs és “hazavihető” tréning elemekkel, amely használja és ébreszti a valódi természeted erejét és ThetaHealing-et is használhat (részedről nincs szükség Theta tudásra).  Az idő mindent “megeszik”, nemcsak a tárgyakat, a kézzelfogható dolgokat, hanem a gondolatokat, érzéseket is, ha jók, ha rosszak. Ha minden elmúlik, miért marad, ami rossz? Az időtlen most pillanata az egyetlen állandó. Azonban az emberi elme még a jelent is képes elszakítani a Most pillanatától. Hogyan, miért? A Most pillanatától elszakadva hogyan gyárt problémát észrevétlenül a múlt és jövő és hogy nem tud? Miért forrása az idő a negativitásnak, a rossz érzéseknek és a szenvedés más formáinak? Ez nem a valódi természeted, csak az idő okozta ártalom. A valódi természeted csak a Mostban tud felragyogni. Hogy takarja el az idő a valódi természetünket? Hogyan legyen az időtlenség a létezés öröme, a minden jó forrása a problémák és a rossz dolgok helyett? Hogy lehet egyszerre élni az idő illúzióját és az időtlenség valóságát? Hogy hat pozitívan a Most a sejtek önmegújító képességére? Időzavar helyett: Várakozás várakozás nélkül, késés késés nélkül, halasztás halogatás nélkül A Most és az elutasítás, elfogadás kapcsolata – önmegadás a pillanatnak Mi legyen a rossz …

Bővebben »

ZYO Előadások Tréningek Meditációk Satsangok 2018

ZYO előadások tréningek meditációk satsangok

Önmegvalósító, önfejlesztő tréningek, interaktív előadások meditációs és tréning elemekkel, satsangok. Tudatossá teszik a tudatalattit és a tudatfölöttit. Összhangot teremtenek az emberi és az isteni Én között. Támogató közeget jelentenek ahhoz, hogy élhessünk akként az Önvalóként, akik valójában vagyunk. Rámutatnak a Tiszta Tudatra, a Tiszta Létezésre, hogy beleszerethess abba, aki valójában vagy.

Bővebben »

Korlátok lehetőségek helyett – Elménk a kudarc hátterében

Korlátok lehetőségek helyett - Hogy korlátoz Elménk észrevétlenül?

A sikertelenségek, kudarcok hátterében gyakran a lehetőségek hiánya áll. A korlátok lehetőségek helyett olyan kudarc helyzetekbe vihetnek bennünket, amiket csak azért szenvedünk el, mert nem látjuk a kiutat az új megoldások meglátásának hiányában. Ha kibontjuk a lehetőségek hiányát kiderül mindig van lehetőség, csak az Elménk korlátozza a meglátásukat. Hogyan? Miért? Miért nem vesszük észre, hogy mindig van lehetőségünk és a korlátok nem igazak, akkor sem, ha pillanatnyilag annak hisszük őket.

Bővebben »