Naturmagazin
Kezdőlap | Dr. Francia Boglárka | Theta Healing mentális, önsegítő módszer, tudatos meditáció
Theta Healing Bemutató

Theta Healing mentális, önsegítő módszer, tudatos meditáció

A Theta Healing mentális megoldás egy vizualizációs módszer, amely kvantumfizikai elveken alapszik. Theta Healing® során az agy zömmel  théta agyhullámokat bocsájt ki.

Ebben a tudatállapotban az agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, éberek vagyunk, rálátunk a tudatalattiban lévő gondolatainkra, érzelmeinkre, és akár át is írhatjuk azokat. A hipnózis is a théta tudatállapotot használja. Sok tudományos bizonyíték gyűlt össze napjainkra a théta meditáció jótékony hatásairól.

A Theta Healing mentális módszert Vianna Stibal alkotta.

Vianna Stibal - a Theta Healing megalkotója
Vianna Stibal – a Theta Healing megalkotója

1995-ben súlyos, a combcsontját érintő daganatból gyógyult meg. Miután a modern és az alternatív gyógymódok nem hozták meg a pozitív változást, végső elkeseredésében Vianna, aki mélyen hitt egy intelligens, Teremtő Energiában, kérte annak a segítségét. Azonnal javulni kezdett az állapota. Orvosi leletekkel bizonyított a gyógyulása.

Később észrevette, hogy másoknál is pozitív változásokat eredményezett a théta tudatállapotban végezett fókuszált meditáció.  Mára, több mint 45 000 emberrel történő konzultációs tapasztalatait összegezte Vianna a  Theta Healing® módszerben .

Minden sejtünk memóriabankjában megtalálhatók azok a tapasztalatok, amit az emberiség, a létezésének a kezdete óta összegyűjtött. Ezeket a Theta Healing® hiedelmeknek, hiteknek nevezi. Ezek a DNS körül, a morfogenetikus mezőben tárolódnak és meghatározzák az életünket. Az önkorlátozó hiedelmeink négy szinten léteznek.

A Theta Healing mentális módszer által használt hiedelem szintek

Alap, genetikai, lélek és történelmi szintű hitekkel rendelkezünk. Alap szintű hiteink az agy homloklebenyében tárolódnak. Fogantatásunktól a mai napig keletkeztek.

A genetikai hiteket az őseinktől hozzuk, 7 generációra visszamenőleg minden ősünk hiedelme az agy tobozmirigyében tárolódik.

A történelmi szintű hitek az aura fej mögötti részében tárolódnak, az emberiség teljes történelmének a hiedelmeit tartalmazza.

A lélek szintű hitek pedig a szív körüli térben tárolódnak.

Vianna Stibal észrevette, hogy az oldásokat mind a négy szinten el kell végezni a tartós változáshoz.

Tudat és tudatalatti

Életünk 12%-át töltjük tudatosan, 88%-ban pedig a tudattalan gondolataink teremtik a valóságunkat. A Theta Healing® hit munka során ezek megváltoztathatók. Az érzelem munka érzelmeink átírására szolgál. Érdekes, hogy néha azért nem tudunk egy érzelmi mintázatot felvenni, mert nincs hozzá receptorunk.

Az ÁSÁS, az a Theta Healing® folyamat, amikor a tudatalattiban, megkeressük a probléma gyökerét. Azt feldolgozva azonnali változást tapasztalhatunk az életünkben.  Hit és érzelem munkával semlegesítjük a negatív emlékeinket. Emlékeink nem tűnnek el, csupán, már nem kényszerítenek a tudattalan minták minket, hanem szabadon választhatunk, hogy hogyan akarjuk az adott életeseményünket szemlélni. A „kell”, „muszáj” állapot helyett szabad választási lehetőséget teremtünk magunknak a Theta Healing® technikát alkalmazva.

Vianna 7 síkú világmodellje segít megérteni világunk működését. Helyére kerül általa minden gyógymód: világunkban mindennek helye van.

A ThetaHealing® mindenki számára elérhető életkortól, bőrszíntől, nemi, faji, vallási hovatartozástól függetlenül. Japánban az általános iskolákban tanítják. Indiában, Japánban vannak Theta Healinget® alkalmazó kórházak.

A módszer gyors, egyszerű és nagyon hatékony. Kiváló önsegítő, vizualizációs technika. Könnyen megtanulható. Kvantum fizikai törvényszerűségekkel magyarázható.

A világ egyik országában sem elismert gyógyító eljárás, immár második évtizede már több millióan alkalmazzák. Az ENSZ, Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának a 26. cikkelye kimondja, hogy: mindenkinek joga van tanulni.

Éljünk vele!

dr. Francia Boglárka orvos, természetgyógyász, a ThetaHealing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is!

Halál, mint szellemi születés - Mi történik velünk halálunk után?

Halál, mint szellemi születés – Mi történik velünk halálunk után?

Szemmel láthatatlan folyamatok a halál előtt, közben, utána. Mi történik a testtel, szellemmel, lélekkel? Kik, hogy segítenek? Tudatos halál, ha itt az idő

Theta állapot Theta agyhullám - Mire jó? Mi ez?

Theta állapot theta agyhullám – Mire jó? Spirituális vagy tudományos?

Természetes-e? Mire használjuk? Hogyan varázsolja újjá az életünket? Hogy változtathatunk általa? Milyen képességeket nyit meg és fokoz? A Theta agyhullámban rejlő csodálatos lehetőségek tárháza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.