Naturmagazin
Kezdőlap | Dr. Francia Boglárka | Születési mátrix – Emlék határozza meg a viselkedésünket

Születési mátrix – Emlék határozza meg a viselkedésünket

Születési mátrix – Hogyan határozza meg a születésünk a későbbi konfliktusainkat? Hogyan hat a viselkedésünkre? Mire figyeljenek a kismamák? A TE születési mátrixod milyen?

Amióta ismét, örömben és boldogságban babát várok, azóta szinte folyamatosan a saját méhen belüli életem, a születésem, és az anyai várandóssági mintáknak az energetikai feldolgozását végzem.
Heteken át volt egy konfliktusom, ezen dolgoztam. Hol Theta Healing®, hol Grabovoj® módszerrel. Már mindent bevetettem, amit csak tudtam, két Segítő is próbált segíteni nekem, mégse szűnt meg végleg. Újra és újra felbukkant a belső vívódásom.
Végül megtörtént az áttörés. Éppen Theta Healing® tanfolyamot tartottam és beszéltem egy kicsit arról, hogy hosszú hetek óta dolgozok egy konfliktuson. Mire az egyik tanfolyami résztvevő megkérdezte: „Miért kell ilyen sokáig ezzel kínlódni?” Ettől a kérdéstől egy nagyon erős érzés jelent meg a szívteremben. Azonnal elindult egy önásás: hangosan, egy demó ásás lett belőle a tanfolyami résztvevők számára. Néhány érzésen át, már lent is voltam a Tudatalattimban tárolt gyökérproblémánál, és azonnal jött is a felismerés: „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe.”
Nahát! Ez a hitrendszer tartotta fogva a problémámat! Ez nem engedte meg, hogy olyan gyorsan meg tudjam oldani, mint ahogy általában képes vagyok rá. A jelenem is ezt tükrözte: „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe.”

Születési mátrix – a születés emléke

És jött is gyorsan a következő felismerés: a születésem emléke idéződik fel.

Születési mátrix - születésünk emléke a konfliktusokban

Hoppá! Már megint. Nem is csoda, hisz 3 napig születtem: bőven keletkezhet 3 nap alatt feldolgozni való, hisz, születéskor a Tudatalatti mindent filmszerűen rögzít, és sajnos életre kelve, ezen emlékfilm – engram – egyes részei, bizony azonnal meg is nyilvánulnak az életben. Így történt ez most is.
A bemutató Theta Healing® önásás során, ott a tanfolyamon azonnal lecseréltem néhány önkorlátozó gondolati mintát, és érzést. Hálás vagyok, hogy ez megtörténhetett, pont egy Theta Healing® tanfolyamon, mert érzékelhető változásnak lehettek szemtanúi a diákjaim. Azonnal megnőtt az energia szintem, megváltozott a hangom, gyorsabb és lendületesebb lettem, a náthás panaszaim minimálisra csökkentek. Az egész folyamat nem volt hosszabb mint 3-5 perc, és azonnali, a fizikai érzékszerveinkkel azonnal, mások számára is érzékelhető változást eredményezett.
Olyan változást, ami után még sokáig folyamatosan a Tudattalanból, a “Tudatos Tudat logikai megértés terébe” (mert van a Tudatunknak egy ilyen része) érkeztek az ok-okozati megértések.

A születési mátrix az én esetemben

A születési mátrix egyfajta energetikai lenyomata azoknak a körülményeknek, érzelmeknek, amik születésünkkor jelen voltak a terünkben.
Amikor születtem, konfliktus állt fenn az egyik Segítő és az Édesanyám között a szülés választott települése miatt, és nem működött közöttük hatékony problémamegoldó kommunikáció. Helyette mindenki a maga módján, egymástól külön térben, próbálta megoldani a problémát, a maga Segítőjével. Az illető befolyásolni szerette volna az Édesanyámat, de ő megvédte magát és nem hagyta.
Az én esetemben is ugyanez a beszorulás jelent meg. Újra és újra betört a gondolati terembe a probléma, mint ahogy újra és újra beindult a vajúdás, majd újra leáll. Születő babaként nem tudtunk Anyával hatékonyan együttműködni, mint ahogy most a Segítőimmel sem tudtam ezt megtenni, és a konfliktusbéli Társammal sem.
Szükségem volt egy pici külső segítségre, mint ahogy segítőként Édesanyám Barátnője végül megoldotta a problémát, hogy megszülethessek. Még hosszan írhatnám az azonosságokat….
Csoda az élet! Csodálatos, ahogy a Tudatalattiban lévő játszmák és minták újra és újra megnyilvánulnak az életünkben. Mert csak az tud megjelenni a jelenünkben, ami benne van az energetikai rendszerünkben. Nagyon hálás vagyok, hogy

a Theta Healing® technikával lehetőségünk van, ezen minták átírására.

Lehet, hogy a probléma megoldása több időt vesz igénybe, mert van a Tudatalattiban egy olyan önkorlátozó hiedelem, mint „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe”, plusz társul hozzá, az a szenvedés alatti makacsság is, amit Anya érzett, én magzatként átvettem, és ez szépen megmutatkozik a való életben is. Érdemes, nagyon érdemes dolgozni magunkon. Amint megváltozik néhány hiedelem és érzelmi minta, azonnali változás tud megjelenni a térben.

A TE Születési mátrixod – Neked milyen viselkedési mintád van?

Együttműködő vagy? Gyors? Lassú? Szükséged van segítőre? A segítő férfi vagy nő? Halogatsz? Könnyen megoldod a problémákat? Hogyan működsz együtt másokkal?
Változtasd meg te is a morfogenetikus meződben tárolt energetikai lenyomatokat, és teremts magadnak egy boldogabb életet! Csak rajtad múlik! Az élet lehet gyönyörű!

Dr. Francia Boglárka a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is!

A testi fájdalom így születik, ha nem tudunk önmagunk lenni

A testi fájdalom így születik, ha nem tudunk önmagunk lenni

Bármit hiszünk magunkról, bármilyen elképzelésünk van magunkról az nem lehetünk mi, legfeljebb csak hit, elképzelés. Fáj másnak lenni, mint önmagunk? Testi fájdalom születik belőle, íme.

ZYO Tényleg ennyi vagyok? Tényleg ennyi az élet?

ZYO Tényleg ennyi vagyok? Tényleg ennyi az élet? – Több, mint egy személyiség: Ingyenes önfelfedező esemény

A személyiséged mögötti Éned felfedezése az élet színének meglátása a fekete-fehér helyett. Míg nem tudod, hogy mit nem tudsz, addig nem látod, hogy nem is látod önmagad színeit :).

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.