Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők

Szerzők

Maharishi Bhramananda Yogi

Semmi sem állhat a szeretet felett - Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja Maharishi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Bővebben »

Dzsóti Nővér, Ananda Jyotishrii – Szerzetes

Ananda Jyotishrii _ Dzsóti Nővér

Dzsóti Nővér (Avadhutiká Ánanda Jyotishrii Ácaryá), egy fiatal szocio-spirituális világmozgalom, az Ánanda Márga eleddig egyetlen magyarföldről származó szerzetese vagyok. Egyénre szabottan tanítom a lelki kiteljesedés módszereit és tanfolyamokat is tartok.

Bővebben »

Keresztes Attila – természetgyógyász, szakértő

Keresztes Attila

A nyugati-keleti orvoslás integrálásával foglalkozom, tapasztalataimról, felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak szóló szaklapokban publikálok, illetve adok tv, rádió, újság interjúkat a témában. Több száz ajánlás található a honlapomon. Nagy megtiszteltetés 2005 óta az embereket szolgálni. A természetes, egyszerű, hatékony, mellékhatásoktól mentes megoldásokat preferálom.

Bővebben »

Némethi Erika – Szeretet tanító

Némethi Erika - Szeretet tanár

Hosszú és időnként küzdelmes, mélypontokkal teli önismereti út vezetett oda, hogy képes legyek megélni önmagam, szeretni, elfogadni és vállalni az eredendő énemet, és vele együtt azt a személyiséget is, akivé magamat alakíthattam.

Bővebben »

Könyves Tóth Tünde kineziológus

Könyves Tóth Tünde kineziológus, Theta Healing konzulens

Könyves Tóth Tünde vagyok kineziológus, ThetaHealing konzulens. Sok-sok természetes módszer személyes igényekre szabott kombinációját alkalmazom a legjobb eredmény érdekében. Hiszem, hogy a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak.

Bővebben »

Koczka-Kiss Ilona manuál és Dorn terapeuta

Koczka-Kiss Ilona manuál és Dorn terapeuta

Koczka-Kiss Ilona vagyok Debrecenből. Masszőr- Kiropraktőr- és Dorn terapeutaként dolgozom. Szeretettel Üdvözlöm! Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések ne részleges és ne tüneti kezelések legyenek, hanem keressük és lehetőleg találjuk meg a kiváltó okot. Közel 16 féle technikát tanultam, nemcsak manuál terápiás technikát, hanem energetikai módszereket is.

Bővebben »

Fáczányi Zsombor

Fáczányi Zsombor - Ayurvéda szakértő

Fáczányi Zsombor - az Ayurvéda híve és alkalmazója vagyok. Életvitelszerűen is igyekszem az Ayurvédában megismert dolgokat alkalmazni ill. folyamatosan keresem, kutatom ennek az ősi módszernek a mélyebb rétegeit, mert hiszem, hogy nemcsak az én javamra válik, hanem mindenkiére.

Bővebben »

Tar Zsolt craniosacralis kezelő

Tar Zsolt

Tar Zsolt craniosacralis kezelő és oktató vagyok. Az elmúlt évek néhány ezer kezelése által volt alkalmam megfigyelni a test természetes módon történő önrendező, öngyógyító, mindig a harmónia és a lehetséges egyensúly irányába törekvő lenyűgöző rendszerét. A szervezet természetes ritmusával dolgozom és tapasztaltam, hogy ha helyreáll, akkor az egészség is helyreáll.

Bővebben »

Nagy Margit természetgyógyász, nyirokmasszőr

Nagy Margit Naturmagazin

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta vagyok. Hitem szerint a szeretet a Világegyetem összetartó ereje, maga az Isteni forrás energia, az egészség éltetője. Ahol szeretet van, ott Születés, Növekedés, Épülés, Gyógyulás, Élet van. Én arra tettem fel az életem, hogy szeretettel segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében. Fő területem a nyirokmasszázs és a "baba projektek" támogatása.

Bővebben »

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO, Naturmagazin

Sok-sok célom volt és sok-sok arcom, de mióta ráébredtem arra, hogy kik is vagyunk valójában, azóta ez mind nem létezik a számomra. Egyszerűen csak vagyok és a Minden Jó teréből csodálattal szemlélem, ahogy a mindenség járja a táncát. Ha lenne még bennem kívánság, az lenne, hogy Te is tarts velem ebben a csodában és lehess az, aki ráébredt valódi mivoltára, aki a mennyországban van itt a Földön is.

Bővebben »