Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni…

Alapvégzettségem vegyészmérnök.

2001.-től négy évig a Natura Holisztikum Tudományos Felnőttképző Intézet hallgatója voltam.

2007-ben a sportoktatói végzettséget rekreáció szakon szereztem. Tóth Líviánál – aki a világon a 45. Izraelben végzett AVIVA tréner – AVIVA tréneri diplomát kaptam.

Jelenleg 67 évesen is ezt a módszert oktatom változatlan tartalommal, életmód tanácsadással kiegészítve.
Az AVIVA módszer, amely más néven hormontorna már részese kell, hogy legyen életünknek, amely a civilizációs problémák halmazával gyengíti hormonrendszerünket.

Az Aviva Torna gyakorlatai, ha kellő rendszerességgel és kitartással végezzük, enyhítik, megszüntetik a menstruációs görcsöket, beállítják a ciklust, elősegítik a peteérést és még számos női egészséget érintő problémában segítségünkre lehet. De nem kizárólag nőknek ajánljuk, mert hatása a férfiaknál sem marad el. Érdemes megelőzésként alkalmazni, de már kialakult problémáknál is szép eredményeket érhetünk el vele.

Családtervezéskor, stressz hatások esetén nagyon ajánlom Aviva tornával felkészíteni, segíteni a szervezet működését nőknek és férfiaknak egyaránt.

Pogány Zsuzsanna – Elérhetőségem

Tel: +36 70 506 0978

Web: intimsport.hu

Mail: zsupogany@gmail.com

Nézd meg ezt is!

Semmi sem állhat a szeretet felett - Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja Maharishi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

Madocsai Eszter shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.