Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Némethi Erika – Szeretet tanító

Némethi Erika – Szeretet tanító

Némethi Erika vagyok. Hosszú és időnként küzdelmes, mélypontokkal teli önismereti út vezetett oda, hogy képes legyek megélni önmagam, szeretni, elfogadni és vállalni az eredendő énemet, és vele együtt azt a személyiséget is, akivé magamat alakíthattam.

Felismeréseim útján megismertem új képességeimet, megértésre jutottam az érzelmi működéseinkkel és az univerzum működésével kapcsolatban. Ezek pedig olyan utakra gyújtottak fényt, és ösvényekre vezettek, melyeket a jelen örömteli megélése, és a boldogság kísér. Ezt osztom meg már másokkal is.

Emberekkel foglalkozom: az önismeretük útján kalauzolom őket. Nem tanácsolok, nem utasítok, csak megmutatok sok-sok nézőpontot, melyek közül ők maguk könnyebben eligazodnak önmaguk útvesztőiben, míg nem egyre tisztábbá válik a kép céljaik, felismeréseik, másokhoz fűződő kapcsolataik terén.

Segítek  másképp látni önmagad, mint eddig!
Segítek felismerni képességeidet, megszeretni önmagad.
Segítek rádöbbenni a gátló hiedelmeidre, tudatosítani a szokásaidat, elengedni azt, ami már nem szolgál téged, és segítek felállni, ha „padlóra kerültél”.

Tudom, hogy szárnyaid vannak! Én tudom! Már csak neked is el “kell” hinned! Már tudom, hogyan lehetséges ez….

Némethi Erika – Elérhetőségeim

E-mail: erika@tundersziv.hu

Web: tundersziv.hu

Szeretettel:

Nézd meg ezt is!

Semmi sem állhat a szeretet felett - Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja Maharishi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

Madocsai Eszter shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.