Naturmagazin
Kezdőlap | Események | Mi a jövőm? Merre tovább? – Theta tanfolyam utáni kiegészítő okt.13.
Theta Healing Bemutató

Mi a jövőm? Merre tovább? – Theta tanfolyam utáni kiegészítő okt.13.

Ha nem tudod mivel szeretnél foglalkozni, munkahelyet váltanál, nem tudod merre vidd tovább a vállalkozásod. Nem tudod mi legyen a párkapcsolatoddal, vagy épp azzal, hogy nincs. Milyen új irányba nyiss az életedben, ha úgy érzed beleragadtál egy helyzetbe, stb.

Ha több irányt is látsz, de nem tudsz dönteni. Ha tudod merre menj és haladsz, de nem arra sikerül, amerre szeretnél. Ha van egy csodás álmod, de képtelenségnek érzed, hogy megvalósuljon… Mi a jövőm? Teszed fel a kérdést nap, mint nap és valahogy nem tud igazán megválaszolódni.

Bármilyen formában észleled az akadályt a jövőd vonatkozásában, gyere és oldd fel. Sőt azt is meg fogod tudni, hogy mi van a Thetán túl a jövőnkkel.

Mi ez? Hogy derül ki Mi a jövőm?

A Theta Healing módszerét használjuk a gyakorlatban, azért hogy helyre tegyük a jövőnket. Kevésbé előadást fogsz hallani és inkább arról fog szólni ez a 2,5 óra, hogy vezetett kérdésekkel kiássuk és megoldjuk a jövődet blokkoló tudatalatti tényezőket. Ez csoportos gyakorlati foglalkozás, mégis személyes és egyéni gyökereket megoldó lehetőség.

Feltétel

Legalább a 3 napos Theta Healing Alap Tanfolyam, mert Ásunk és ehhez tudnod kell, hogyan tedd. Ha még nem végeztél Alap Tanfolyamon, akkor itt találod mi ez és mikor van.

Időpont

Időpont: Okt. 13-án, péntek 16.30-19.00.

Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Ár

20.000 Ft, a helyszínen fizetendő vagy utalással előtte

Min. létszám

10 fő, az esemény előtt visszajelzek a résztvevőknek, hogy meg lesz-e tartva a létszámtól függően.

Jelentkezés

Kérlek ne Facebookon jelentkezz (a követhetőség miatt), hanem mail-ben a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen vagy itt lentebb a Hozzászólásokban. Ha kérdésed van, hívj bátran. A telefonszámomat a lenti linken megtalálod.

Ki tartja?

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is!

Intuitívan a bőség terében - Theta Healinggel és azon túl

Intuitívan a bőség terében – Előadás Theta-val és azon túl: Szept. 27.

Hogy használjuk az intuíciónkat anyagi kérdésekben és hogy ne? Hogy lesz nem kérdés az anyagi kérdés? Lelki eredet az anyagiak mögött.

Theta Healing bemutató - Ha szeretnéd szeretni az életed és tudni szeretnéd hogyan

Theta Healing Bemutató – Legyen a te életed is szerethető: Okt. 3.

Élőben élheted át ezt az energiát. Hogyan változtathatod szerethetővé az életed, alakíthatod magad át a rossz dolgokat tudatalatti szinten? Bemutató élőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.