Naturmagazin
Kezdőlap | MENTÁLIS MEGOLDÁS | KVANTUM GYÓGYÁSZAT

KVANTUM GYÓGYÁSZAT

Kristálypunktúra tanfolyam – Öngyógyítás

Kristálypunktúra tanfolyam

Lemúriai hagyaték új energiákkal. 1 napos tanfolyam, bárki számára könnyedén elsajátítható. Spirituális energiákat mozgathatsz meg vele, test-lélek-szellem gyógyulásához. Kristálypunktúra tanfolyam most 20% kuponnal, csak a naturmagazin.hu olvasói számára.

Bővebben »

Baba-Mama Lélek-kapocs – Anya adod-e szíved?

Mit üzen leendő kisbabám? Lélek-kapocs baba és mama között - Rendezvény

Szeretnéd-e elkerülni a feszültséget, a sok sírást, a problémákat a Babával születése után? Szeretnéd-e könnyedén várni a Babát?Jó lenne-e, ha könnyedén foganna? Már fogantatás előtt elkezdődik a kapcsolódás baba és mama között, ebben segít a Lélek-kapocs esemény. Hogyan kapcsolódjunk össze lelkileg? Hogyan hat ez kettőnk fizikai és lelki egészségére? Hogyan hat meddőség, babavárási nehézségek ellen? Tudtad, hogy meg lehet "hallani" a leendő babánk üzenetét? Tudtad, hogy akkor is mikor még meg sem fogant?

Bővebben »

Theta Healing alap tanfolyam1-Te a sors helyett – Nov. 23.

Theta Healing alap tanfolyam1 DNS1

Theta Healing alap tanfolyam1 - Hogyan változtassuk életünk eseményeit, kapcsolatainkat, betegségeinket, érzelmeinket, elakadásainkat jóra? Hogyan változtassuk a nem-tudást tudássá? Hogy találjuk meg Önmagunkat? Hogyan használjuk a gondolat teremtő erejét? Hogyan csatlakozzunk bármikor magához a Forráshoz? 3 nap, ami 1 életre szól.

Bővebben »

Létezés 7 síkja – orvoslás és természetgyógyászat

Létezés 7 síkja

A létezés 7 síkja része a világunkban uralkodó rendnek és rendszernek. Ezek a síkok szorosan együttműködnek egymással, mint ahogy a különböző anyagi szintű gyógymódok is szorosan kiegészítik a természetgyógyászati gyógymódokat és fordítva. Az akadémikus (hagyományos) orvoslás az anyag megismerésében és működésében ért el kimagasló szintet, a jó természetgyógyászok képesek profi módon működtetni a „finom energetikai világot”. A két ágazat egymás egypetéjű ikertestvérei.

Bővebben »