Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

Madocsai Eszter shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója. Pszichopedagógusként végzett a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán. 1990 óta foglalkozik shiatsuval.

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója. Pszichopedagógusként végzett a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán. 1990 óta foglalkozik shiatsuval.

Az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában szerzett shiatsu-gyógyászi majd shiatsu tanár diplomát, ahol Thomas Prett, Christian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak a tanárai. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése. Több, mint tizenöt éves shiatsu-oktatói és két évtizedes terápiás tapasztalattal rendelkezik. Rendszeresen publikál, A belső harmónia útja – Do-in és a Shiatsu – szemlélet és praxis című könyvek szerzője.

Madocsai Eszter elérhetőségek

Tel: 36 70 251 4158
E-mail: info@shiatsu.hu 
és madocsai.eszter@shiatsu.hu

Web: shiatsu.hu

Facebook: Nemzetközi Shiatsu iskola

Shiatsu Gyógycentrum Újbuda

Nézd meg ezt is!

Semmi sem állhat a szeretet felett - Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja Maharishi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Szabó Gábor Jikiden Reiki Tanár

Szabó Gábor Jikiden Reiki Tanár

Szabó Gábor vagyok, 2000-ben találkoztam a Reikivel, mint természetes gyógyító módszerrel és segítségével gyógyultam meg sok éve tartó asztmámból és allergiámból.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.