Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

Madocsai Eszter shiatsu gyógyász, AMM terapeuta

ThetaHealing Bemutató

Madocsai Eszter shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója. Pszichopedagógusként végzett a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán. 1990 óta foglalkozik shiatsuval.

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, országos szakértő, a GYEMSZI vizsgáztatója. Pszichopedagógusként végzett a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán. 1990 óta foglalkozik shiatsuval.

Az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában szerzett shiatsu-gyógyászi majd shiatsu tanár diplomát, ahol Thomas Prett, Christian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak a tanárai. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése. Több, mint tizenöt éves shiatsu-oktatói és két évtizedes terápiás tapasztalattal rendelkezik. Rendszeresen publikál, A belső harmónia útja – Do-in és a Shiatsu – szemlélet és praxis című könyvek szerzője.

Madocsai Eszter elérhetőségek

Tel: 36 70 251 4158
E-mail: info@shiatsu.hu 
és madocsai.eszter@shiatsu.hu

Web: shiatsu.hu

Facebook: Nemzetközi Shiatsu iskola

Shiatsu Gyógycentrum Újbuda

Check Also

Szabó Gábor Jikiden Reiki Tanár

Szabó Gábor Jikiden Reiki Tanár

Szabó Gábor vagyok, 2000-ben találkoztam a Reikivel, mint természetes gyógyító módszerrel és segítségével gyógyultam meg sok éve tartó asztmámból és allergiámból.

Pogány Zsuzsanna Aviva

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.