Naturmagazin
Kezdőlap | SZAKEMBEREK | Aromaterapeuta | Kovács Katalin aromaterapeuta

Kovács Katalin aromaterapeuta

ThetaHealing Bemutató

Kovács Katalin aromaterapeuta vagyok. Kislányom, Mira megérkezése volt sorsfordító az életemben. Nemcsak anyaként születtem újjá, hanem a hivatásomban is. Megismertem és megszerettem az illóolajok tudományát.

Erdélyben születtem és nőttem fel. A vidék emberére jellemző a természet iránti tisztelet és szeret, a hagyományok életben tartása és a zárkózottság és nyitottság paradoxona. Felnőttkorom küszöbének átlépése után ezekkel a jellemzőkkel indultam a nagyvilágba és érkeztem meg életem jelen szakaszába. Nyelvszakon diplomáztam és idegenvezetőként gyűjtöttem tapasztalataimat egészen addig amíg megszületett kislányom, Mira. Azóta foglalkozom aromaterápiával, az  ő megérkezése késztetett arra, hogy egy olyan alternatív módot találjak az egészség megőrzésére, mint az illóolajok tudománya. A Panarom Aromaterapeuta Intézetben tanultam és az általuk szervezett nemzetközi képzések mindegyikén részt vettem. Azóta is rabja vagyok ennek az ősi csodának, ami mára számomra életforma. Az illóolajok rezgés szintet és energiaszintet emelő hatását kedvelem a legjobban. Masszázskor nemcsak a kezelt ember, hanem én is érzékelem. Sőt ilyenkor ehhez még hozzáadódik az érintés boldogsághormonokat felszabadító tulajdonsága is.

Küldetésem

Az aromaterápia módszereivel segíteni azokat, akik szépülni vágynak, szeretnének tenni az egészségükért, életük harmóniájáért vagy csak egy kis kényeztetésre vágynak. Aromaterápiás készítményeket készítek személyre szabottan, foglalkozom aromaterápiás masszázzsal és tanfolyamokat is tartok, hogy magad is meg tudd ismerni az illóolajok csodáját és a mindennapi életed részévé tudd őket tenni.

Kovács Katalin aromaterapeuta elérhetőség

Tel: +36 30 510 9946

Web: https://www.facebook.com/kovacs.katalin.5220/about

 

Check Also

Tar Zsolt

Tar Zsolt craniosacralis kezelő

Tar Zsolt craniosacralis kezelő és oktató vagyok. Az elmúlt évek néhány ezer kezelése által volt alkalmam megfigyelni a test természetes módon történő önrendező, öngyógyító, mindig a harmónia és a lehetséges egyensúly irányába törekvő lenyűgöző rendszerét. A szervezet természetes ritmusával dolgozom és tapasztaltam, hogy ha helyreáll, akkor az egészség is helyreáll.

Nagy Margit Naturmagazin

Nagy Margit természetgyógyász, nyirokmasszőr

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta vagyok. Hitem szerint a szeretet a Világegyetem összetartó ereje, maga az Isteni forrás energia, az egészség éltetője. Ahol szeretet van, ott Születés, Növekedés, Épülés, Gyógyulás, Élet van. Én arra tettem fel az életem, hogy szeretettel segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében. Fő területem a nyirokmasszázs és a "baba projektek" támogatása.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.