Naturmagazin
Kezdőlap | EGÉSZSÉG | Egészséges táplálkozás | Immunerősítő teakeverék recept és fogyasztási javallat
Theta Healing Bemutató

Immunerősítő teakeverék recept és fogyasztási javallat

Közeleg az őszi-téli influenza szezon, előzzük hát meg immunrendszerünk felerősítésével. Ennek egyszerű módja az immunerősítő teakeverék.

Immunerősítő teakeverék készítési módja

Az elkészítéséhez szükségünk lesz egy fél pohár csipkebogyóra és 10 g örménygyökérre. Ezeket az összetevőket egy fazékba töltjük és leforrázzuk 5 liter vízzel. 3 órán át kis lángon tartjuk fedő alatt. Ezután a főzethez hozzáadunk egy evőkanál szurokfüvet és egy evőkanál orbáncfüvet, 1 g vadrózsagyökeret és 2 teáskanál feketetea füvet.

Ezután további 1 órán át kis lángon főzzük. Az ital korlátozás nélkül fogyasztható, miután elfogy, az alapanyagot újra használhatjuk , leforrázva vízzel és 2 órát kistűzön hagyva. Ily módon a teafüvet többször is felhasználhatjuk, amíg színt bocsát ki, addig van benne hatóanyag.

Immunerősítő teakeverék recept és fogyasztási javallat

Fogyasztási javaslat

3 hétig fogyasszuk, majd tartsunk 1 hét szünetet. A hatását már 3-4 nap múlva érezni fogjuk. Ízlés szerint egy kevés mézzel édesíthetjük. (1 pohár = 2dl)

Kovács József természetgyógyász, reflexológus

Nézd meg ezt is!

Tudatosan a tudatalattiban - Mire jó? Spirituális vagy racionális?

Tudatosan a tudatalattiban – Mire jó? Spirituális vagy racionális?

Hol a tudatalatti? Miért hasznos ismerni? Miért nem elég a tudat? Miért hisszük sorsnak a tudatalattit? Hogy járjunk tudatosan a tudatalattiban?

Theta állapot Theta agyhullám - Mire jó? Mi ez?

Theta állapot theta agyhullám – Mire jó? Spirituális vagy tudományos?

Természetes-e? Mire használjuk? Hogyan varázsolja újjá az életünket? Hogy változtathatunk általa? Milyen képességeket nyit meg és fokoz? A Theta agyhullámban rejlő csodálatos lehetőségek tárháza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.