Naturmagazin
Kezdőlap | UNIVERZUM | Megvilágosodás - ébredés | Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? Megtörtént eset videója

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? Megtörtént eset videója

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? Ahogy mélyültem Önvalóként az Önvalóban egyszer csak rájöttem, hogy bár találkozom félelmetes helyzetekkel, mégsem találom a félelmet magamban. Régen rengeteget küzdöttem vele és sok, jó sok területen megmutatkozó sokféle félelmem volt. Ezeken annyit dolgoztam és annyit irtottam őket magamban, hogy azt hittem sosem lesz vége. Aztán egyszer ráébredtem, hogy eltűntek :).

Nagy rácsodálkozás volt ez! Utána született meg bennem a ZYO Félelem nélkül c. esemény, hogy ezt mindenki más is megtapasztalhassa :).

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? 

A legelső lépés, hogy merj vele foglalkozni. Ha kerülöd, akkor marad a félelem irányítása fölötted. Ha túl sokat foglalkozol vele, akkor pedig teremted. Valójában viszont azt ismered fel, hogy illúzió. Ezt pedig addig nem fogod felismerni, amíg csak olvasol, hallasz róla. Magadnak kell végigmenned azon a folyamaton, ami megsemmisíti a félelembe vetett hitedet.

A félelem a személyiségeddel való azonosulásból fakad. Ezért mikor végigmégy ezen a folyamaton, akkor egyúttal a személyiség Énnel való azonosulásod szálai is szakadnak. Ami helyettük megmarad az pedig a valódi lényed, az Önvaló. Az Önvaló pedig nem fél. A valódi Éned nem fél, nincs mitől félnie. Ez a kulcs.

Amíg ragaszkodsz a személyiségedhez és nem fedezed fel a valódi Énedet, az Önvalót, addig a félelem marad. Így is segít, ha szembenézel vele, ha feloldogatod, de mindig lesz ami megmarad, a régi helyett pedig létrejön egy újabb :).

Ezeket a videókat a ZYO Félelem nélkül c. esemény -en és utána rögzítettem, hogy lásd miként érdemes elindulni és lásd hova jutottak a videóban szereplő résztvevők 2 héttel később :):

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

Nézd meg ezt is!

Előző életek

Előző élet: Itt keressük az okokat? Kinek van előző élete? – Videó

Tényleg az enyém az előző élet? Tényleg előző életek? Megoldja-e a problémánkat, ha az előző életekben keressük az okokat? Hogy oldjunk előző élet segítségével? ThetaHealing videó

ZYO Gyógyító lélek gyógyuló test

ZYO Gyógyító lélek Gyógyuló test – A test öngyógyító erői – Feb. 23.

A legtermészetesebb gyógyulás a test öngyógyító erőinek felszabadítása a blokkoltság alól. Ahogy visszatérsz természetes Énedhez, az Önvalóhoz, úgy szabadul fel a test is. Mi itt és most ezen "dolgozunk", a szervezet öngyógyító erejét szabadítjuk fel.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.