Naturmagazin
Kezdőlap | MENTÁLIS MEGOLDÁS | ENERGIA GYÓGYÁSZAT | Gondolat és érzés – lehetséges-e így hatni az anyagra?
ThetaHealing videók

Gondolat és érzés – lehetséges-e így hatni az anyagra?

Lehetséges-e az, hogy a gyógyító gondolat és érzés által hat az anyagra? DNS kísérlet válaszol a kérdésre.

A cikksorozat első részében arról a folyamatról írok, ahogy a Lélek információja, a Szellem által mozog a fizikai sík irányában, majd a Kollektív Tudaton és az egyén Tudatán át átalakul fizikai anyaggá. Ez az a folyamat, ahogy a Lélek információja által megteremtődik a fizikai Test. Ennek a megértése segíti ennek az írásnak a megértését.

Itt olvashatod el: Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? Orvosi szemmel – 1 rész

Gondolat és érzés – A kísérlet 

2003-ban a kaliforniai HeartMath  Kutatóközpont munkatársai -Rollin McCraty, Ph.D. Mike Atkinson, és Dana Tomasino, BA – Dr. Glen Rein sejtbiológus felvetése alapján egy nagyon érdekes kísérletet publikáltak. Azt vizsgálták, hogy a gyógyítók hatnak-e, és ha igen, akkor hogyan hatnak a biológiai rendszerekre.

A kísérlet során DNS molekulát helyeztek el ioncserélt vízben és az volt a vizsgálatban résztvevők feladata, hogy a gondolataikkal változtassák meg a DNS molekula szerkezetét.

Gondolat és érzés - Hatása a DNS-re

Gondolat és érzés – három csoportos kísérlettel

Három csoportban végezték a kísérletet. Az első csoport feladata az volt, hogy kerüljenek emelkedett érzelmi állapotba mint például a szeretet érzése és közben 2 percre fogják a kezükbe a DNS-t tartalmazó csövecskéket. A második csoport az emelkedett érzelmi állapot mellé egy határozott szándékot (gondolatot) is megfogalmazott, melynek az volt a célja, hogy a DNS láncot fel vagy letekerjék. A harmadik csoport is megfogalmazta a szándékot, de ők nem hozták létre az emelkedett érzelmi állapotot. Az első és a harmadik csoport nem tudott statisztikailag értékelhető változást létrehozni a DNS molekulán. Azok között, akik az emelkedett érzelmi állapotba hozták magukat és az volt a szándékuk, hogy változtassanak a molekula szerkezetén, és ezt egy pontos célként meg is fogalmazták, azok akár 25%-al is képesek voltak fel vagy letekerni a DNS molekulát.

A gondolat és érzés mikor hat a kvantummezőre és mikor nem?

Theta Healing, Grabovoj módszer, azonnali gyógyulásA HeartMath kísérlet azt mutatja, hogy a kvantummező, és ez által az emberi molekulák reagálnak a szív által létrehozott felfokozott érzelmi állapotra akkor, ha egy tiszta gondolat, egy tudatos szándék is kapcsolódik hozzá. Nem reagál viszont a céljainkra (gondolatainkra) és a pozitív érzelmeinkre se, akkor, ha ezek külön-külön jelennek meg.

Belegondolt már valaki, hogy ez milyen óriási lehetőséget jelent az életünk bármely területének megjavításában? A gyógyulásban, a testünk fiatalon tartásában, DNS szinten? – Fekete Kata, szerk. kérdése

A tanulmány itt olvasható el:  Modulation of DNA Conformation by Heart-Focused Intention. … Kalifornia, publikációs szám: 03-008 (2003)

Dr. Francia Boglárka orvos, a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is!

Lássunk jobban autóvezetéskor: Mellékhatásmentes lehetőségek

Lássunk jobban autóvezetéskor – Milyen mellékhatásmentes lehetőségeink vannak?

Miért romlik a látásunk estefelé? Hogyan segíthetünk a szemünknek a biztonságosabb autóvezetés érdekében? Természetes lehetőségek, hogy lássunk jobban autóvezetéskor is.

Sungit - gyógyhatások és érdekességek

Sungit ásvány hatása szépségre, egészségre

A Sungit egyedülálló ásvány a Földön, még csak ismerkedünk vele, bár 2 milliárd éves. Kutatják, tapasztalják és használják. Spirituális és gyakorlatias egyszerre. Oroszországban nem kételkednek gyógyító és fiatalító hatásaiban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt + 19 =