Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár | Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Theta Healing Bemutató

Fekete Kata természetgyógyász – újságíró, Theta Healing tanár vagyok. A Naturmagazin megalapításával a gyógyításnak azt az útját választottam, hogy információval segítem a gyógyulni, változni vágyókat. Szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne szabadon választani azt, ami neki a legjobb. Hiszem, hogy ez akkor teljesülhet, ha mindenki többféle megoldást lát és ha lehetősége van több terület több szakembere közül választani, több megoldást is megtapasztalni. Ezért született ez a magazin. 

Sok-sok problémámra választ keresve találkoztam közgazdászként a természetgyógyászattal, majd az energia és kvantum gyógyászattal. A természetes módszerek hatásosságát tapasztalva az életem pozitív változásokon ment keresztül és azóta is folyamatosan változik velem együtt. Ateistából hívő ember lettem a folyamat során, mert nap mint nap abban a szerencsében volt részem, hogy a Teremtő bizonyította nekem, hogy létezik, pedig nem hittem benne.

Egészségügyi és természetgyógyászati képzést hivatalos ETI/ENKK képzésben kaptam, még nem szakosodtam. Emellett kerestem a betegségek lelki okait és megoldásait. Pszichológiát tanultam (nem hivatalos intézményben), majd Spirituális Választerápiát, Reikit, Theta Healinget ® és Grabovojt.

Az alternatív medicina módszereit tanulva a kérdéseim nem elfogytak, hanem újabbak jöttek helyettük. Rájöttem, hogy a világ több annál, mint amit látunk és magam is tapasztaltam ennek előnyös hatásait. Azóta erre is keresem és kapom a válaszokat.

Válasz kereséseim közben megtanultam, hogy minden ember más, nemcsak külsőre, múltjában, családi életében, tudásában és tapasztalataiban, hanem abban is, hogy miben hisz, mit fogad el, milyen az alkata, milyen a belső fizikai és lelki működése. Ezért

Mindenkinek más-más megoldások válnak be

és mindig van, akinek az általános megoldások helyett ritkán működő módszerek hatásosak. Ez vezetett engem oda, hogy szabad teret engedjek minden olyan megoldás ismertetésének, ami természetes és minden véleménynek, nézőpontnak, ami kapcsolódik a témához.

Úgy gondolom, hogy ha valaki széleskörű információt kap a problémájára, akkor rá tud érezni arra, hogy mely módszerekre, melyik szakember segítségére van szüksége.

Ennek a magazinnak így lett a legfőbb célja az önmagunkon és másokon segíteni igyekvők információval, választási lehetőséggel való támogatása.

Fekete Kata – küldetésem,

hogy terjesszem mindazokat az információkat, ami a természetes módon való testi és lelki gyógyulást, fejlődést, személyiség fejlődést szolgálják. A cél az, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő megoldásokat és szakembereket.

Theta Healing tanár_Fekete Kata természetgyógyászA Theta Healingnek ® köszönhetően sikerült megtalálnom az új életutam, meggyógyítanom önmagam, pozitívba fordítani életem negatív eseményeit és felépítenem a Naturmagazin-t 0 hozzáértéssel és 0 Ft-al kezdve. Hiszem, hogy ahogy én is, úgy mindenki meg tudja tanulni és bármely szakmában, területen használni, hogy ne a körülmények irányítsák életét, hanem ő maga irányíthassa a körülményeket. Ha a Theta Healing-et mindenki elsajátítaná, akkor a Föld egy sokkal boldogabb világgá válhatna.  Ezért döntöttem úgy, hogy saját tapasztalataimat is átadva, Theta Healing-et tanítok.

Folyamatosan várom

azokat a szakembereket, akik szívesen osztják meg tudásukat, tapasztalataikat és akik elkötelezetten segítik a hozzájuk fordulók megoldás keresését. Emellett várom mindenki tapasztalatait, jó példáit, véleményét, aki ebben a formában és témában szeretne másoknak segíteni.

Fekete Kata elérhetőség

Tel: +36 30 878 4996

Mail: naturmagazin@naturmagazin.hu

http://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=124844

Theta Healing Institute of Knowledge
Theta Healing Institute of Knowledge – Hivatalos tanár

2 hozzászólás

  1. Kupás Ferencné... Ancsa

    Drága Kata!
    Veled álmodtam, és Hajni-val!
    Nem küldtél üziket, azt mondtad,hogy elég neked Hajni. További álom- ra nem emlékszem ennyi.
    Szép jó reggelt! Vidám napot kívánok ?Szeretettel ?

  2. SZIA KATA!ÉRDEKES A FELRAKOTT KÉPED,ISTENI ENERGIA KÖDOK SOK ILYET ES EHHEZ HASONLOT FÉNYKEPEZTEM MAR HA SZERETNED SZIVESEN ELKÜLDÖM .SZERETETTEL TAKACS RITA takacsrita76@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.