Naturmagazin
Kezdőlap | Szerzők | Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár | Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

ThetaHealing videók

A név, melyről felismersz Fekete Kata, de nem a nevem vagyok.

Nem az vagyok, aki örül valaminek, hanem a létezésem és annak öröme,

Nem az vagyok, aki szeret és akit szeretnek, hanem létezés és annak szeretet természete,

Nem az vagyok, aki boldog valamitől, hanem a létezés és annak boldogsága,

Nem vagyok a létezés sem, csak eként vagyok tudatában a megnyilvánulatlan, meghatározhatatlannak,

korlátlannak, végtelen örök ragyogásának, akit a szavak is csak sejtetni képesek és

aki nem határozható meg aki-ként sem.

Nem vagyok más mint Te valójában, viszont felismertem önmagam legfelsőbb természetét és itt vagyok, hogy emlékeztessem személyedet arra, hogy ki az a csoda, aki Te vagy valójában. Ha ezt mind még nem igazán érted az is rendben van, akkor még keresed Önvalód, valódi lényegedet, Önmagadat.

Bármit is keresel – egészséget, gyógyulást, párkapcsolatot, bőséget, munkát, sikert, eredményeket, jövőt, megújulást, áttörést, felfedezést, tudni tudást, újdonságokat, szeretetet, örömöt, boldogságot, szabadságot, tökéletességet, maximumot, teljességet, stb. – azt keresed, aki Te vagy valójában. Ha nem keresel semmit és mindig minden tökéletesen “Jó”, akkor is mikor “rossz” és látod a mindenség paradoxonját, akkor már felismerted valódi önmagad.

Tanítok ThetaHealinget, előadok, meditációkat tartok, írok weboldalt, szerkesztek, akár műsort is vezetek és akár konzulensként is megnyilvánulok és ZYO-zom. Tanultam tenger sok dolgot,  közgazdaságtant, kereskedelmet, pénzügyeket, természetgyógyászatot, agykontrollt, SVT-t, Reikit, ThetaHealinget, Grabovojt, Buddhát, Jézust, Krisnát, Advaita Vedantát és mindent, amit csak el tudtam érni Istenről (a személyként ateista voltam korábban egyáltalán nem hittem benne) és arról ki is vagyok. Aztán egyszer csak mindez kevés lett és Isten lett a tanítóm és belülről tanított egészen addig, amíg igaz önmagam lettem és ráébredtem, hogy ki ő és én ki vagyok és hogy ki vagy Te.

“Tulajdonképpen az lenni, aki vagy, a legegyszerűbb.

Ami nehéz, hogy leállj az lenni, ami nem vagy.” – Mooji

Fekete Kata ThetaHealing és ZYO ÖnvalóFekete Kata elérhetőség

Tel: +36 30 878 4996

Mail: katalin.fekete@naturmagazin.hu

Ha ThetaHealing vagy ZYO Önvaló négyszemközti konzultációra jönnél kérlek keress telefonon. Bármire jelentkeznél, ezt megteheted alul a Hozzászólásokban vagy e-mailen. Kérlek ne a Facebookon keress, mert ott nehezen érsz el.

Előadásokat, ZYO-kat ide kattintva találsz az esemény naptárban.

Videóimat itt találod.

ThetaHealing élő bemutatót itt találsz.

A ThetaHealing tanfolyam itt érhető el.

ThetaHealing, önvaló, ZYO témában és azon is túli témákban itt találsz olyan dolgokat is, amik nincsenek benne a magazinban:

https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Vianna Stibal hivatalos ThetaHealing oldalán itt találsz meg:

http://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=124844

Theta Healing Institute of Knowledge
Theta Healing Institute of Knowledge – Hivatalos tanár

15 hozzászólás

 1. Szia Kata!
  Nagyon tetszett az ásás. Tetszett, hogy már lehetett sztorizni is, így gondolom, jobban összeáll a kép.
  Nagyon tetszik a módszerben, hogy nem ítélkezik  🙂

 2. Szia Kata tegnap voltam az előadáson, teljessen olyan volt mintha hozzám szólna. Óriási tapasztalás volt, egyet szeretnék kérdezni, szerinted mennyire normális volt az az érzés meditáció közbe hogy most nyomban elsírom magam olyan dolgokok jöttek fel bennem. Alig bírtam vissza tartani magam .Vagy ilyenkor hagyni kell ?

  • Kedves Gabi,
   Teljesen természetes, hogy sírsz, akár meditáció közben is. A sírás lehet egyszerűen csak a belső megtisztulás testi jele, ahogy megszabadulsz sok-sok olyan elrejtett tudatalatti blokktól, amit eddig cipeltél magaddal. Sokszor nem is tudatosul, hogy mennyi és milyen féle blokkok oldódnak fel, mert nincs is erre szükség. Csak feloldódnak és többé nem bántanak. Oldódáskor pedig gyakran előfordul, hogy olyan, mintha pillanatokra az ember újraélné a blokkokhoz kapcsolódó fájdalmas történeteit és ez testi tünetekben is megnyilvánulhat. Azonban ezek csak pillantokig tartanak és utána jön a megkönnyebbülés, a megbékélés, a nyugalom érzete.
   Igen, jó ha ilyenkor hagyod, mert segít, ha a figyelmed az oldódáson van, s nem a sírás elfojtásán. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha megengeded magadnak a sírást, még akkor is, ha mások is látják. 🙂 Szeretettel, Kata

 3. Nagyszerű volt,teljes és tökéletes,mindig azt mondtad ki amire éppen gondoltam,nagyon együtt volt minden,mindenkiben, egyidőben!köszönjük!

 4. Köszönöm szépen a tízmilliószoros előadást.
  Teljesen az volt az érzésem hogy csak hozzám beszélsz, és nekem szól személyesen..
  A példák közül amiket felhoztál még jópár stimmelt is.
  Örömmel állok az események elé. Valahol magamban érzem, hogy jól döntöttem a
  kérésemmel kapcsolatosan, mert a fejemben a meditáció alatt végig “világos” volt.

  Minden szépet és jót a következő találkozásig!

 5. Horváth Zsuzsanna

  Mikor eljövök Tőled, minden olyan jó és

  mindig történik valami meglepő, ha apróság is, de amire már rég

  várok.

  Képzeld, ilyen még nem volt, szinte „lebegtem” hazáig, meg még

  talán itthon is egy darabig. 😊

 6. Kedves Kata!

  Nagyon tetszett az elöadásod, mert én szeretem a logikusan felépített és érthetö dolgokat és neked sikerült mindent úgy átadnod, hogy teljesen tiszta volt számomra. Ritka, hogy valaki a lényegre koncentrál és nem csapong a mondanivalójában. Ùgyhogy tényleg gratulálok, nagyon jó volt!

  Küldd el légyszíves a videót, amit készítettél, ha lehet.

  Üdvözlettel:

  Melinda

 7. Kedves Kata!
  Köszönöm szépen a gondoskodó szeretetet, a segitségedet. Miközben ezeket a terápiás beszélgetéseket folytatjuk, mindig nagyon szeretlek. Máskor is, de ilyenkor különösen árad ez a legszebb érzés. Gyönyörű, ahogy gondolataim által – telefonon át – megsimogatva érzed magadat. A Lélek ölelése 🙂
  Látom, hogy Te is változol. Amióta megismertelek, egyre harrmonikusabban sugárzod azt, amit a tanitásaidban elmondasz és a segitségeddel megélek ZYO találkozóról találkozóra. Nagyon szép az, amikor ennyire élvezzük az életet magát. Minden pici percet, minden történést, minden megtapasztalást.
  Bizom abban, hogy a ZYO csoportodban megélt élmények egybefolynak, és állandó marad ez a könnyű érzés, áradó szeretet, tudatosság, LÉT.
  Szeretettel köszöntelek
  I. Piroska

 8. Igen, köszi <3
  És el kell mondjam, a cikkeid, letöltéseid, mindig épp a legalkalmasabb időben jönnek nekem itt az fb-n 🙂
  És mindig témába vágóan 🙂

 9. Drága Kata!

  Te egy fantasztikus ember vagy! ✌☀ Őszitntén köszönöm Neked mégegyszer a 13-i bemutatót! 💞
  Veronika

 10. Szia Kata!
  Szeretnék egy gyorsat jelezni neked.
  Múlt hét szerdán találkoztunk, és szombaton teljesen spontán megmoccantak a beleim, és sikerrel is jártam!!! vasárnap ugyanígy!
  Nagyon köszönöm!

 11. Kupás Ferencné Ancsa

  Szia Kata!
  Igen megértettem.
  A fülem is jelez a sogoromal kapcsolatban ellenkezik és meghallom a hangom eggyből nyomás alat van. Ekkor a válasz rá saját hangom is idegesítő!❤köszönöm, hogy vagy nekünk! Áldott szép napot kívánok. ❤
  Üdv Ancsa puszi

 12. Mindig nagyon sokat adnak az előadásaid. Általában le szoktam írni a kérdéseim, amig még nem látok tisztán, és amiben fejlődni szeretnék, és te ezekben mindig előreviszel, és válaszokat adsz. Köszönöm szépen a munkádat!

  Legyen szép napod! 🙂

  Üdv.,
  Zsófi

 13. Kupás Ferencné... Ancsa

  Drága Kata!
  Veled álmodtam, és Hajni-val!
  Nem küldtél üziket, azt mondtad,hogy elég neked Hajni. További álom- ra nem emlékszem ennyi.
  Szép jó reggelt! Vidám napot kívánok ?Szeretettel ?

 14. SZIA KATA!ÉRDEKES A FELRAKOTT KÉPED,ISTENI ENERGIA KÖDOK SOK ILYET ES EHHEZ HASONLOT FÉNYKEPEZTEM MAR HA SZERETNED SZIVESEN ELKÜLDÖM .SZERETETTEL TAKACS RITA takacsrita76@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.